Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti169
újonc
Sziasztok! Segítséget kérek mert egy hete kinlódok a géppel,,,, MSI CR620 -as laptop ,, nagyon lassan bootol be redőny szerüen zárja a boot képet ha kivárom, akkor a win7 inditásig elmegy ,de az is olyan lassu hogy, nem győzöm kivárni hogy beinduljon.
Memóriát, wincsesztert, elemet, próbának tettem bele másikat, de igy is ugyanaz.
Tegnap pl. ujra megpróbáltam inditani ,akkor tökéletesen ment, ma ismét nem indult csak lassan.
Ezt nem értem semmit nem csináltam vele.
Egy ehhez hasonló videot találtam a neten de a probléma megoldása nincs fent.https://www.youtube.com/watch?v=apGz0zjte70
Ha valaki tud segitsen!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest