- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildpig
tag
javult az fps, elég nagy mértékben. de még mindig nem az igazi. viszont nagy az előrelépés. valami még mindig visszahúzza.
megkockáztatom ezt az energy management uninstallt is. az meg a vinyót kapcsolja át mindig "intelligens energiatakarékos"-ra -.-" hátha... -
wildpig
tag
kész vagyok.
-
wildpig
tag
Lenovo energy management... uninstall ez is?
-
wildpig
tag
catalystból csak olyat találok ami már telepítve van... kereső se találja. ati catalystot meg gondolom a hajamra kenhetem.
szerk.: közben arra kezdek rájönni hogy az amd-nek csak ennyi opció van a catalystjában, és ez az amit nézegettem. de remélem tévedek.
-
wildpig
tag
mégse lett az dupla
de, elviekben települt. azonban sehol nem találom. a mappájában csak különböző fájlok vannak, alkalmazás nincs.
-
wildpig
tag
sziasztok. a két ünnep között vásároltam egy Lenovo g585 tipusú gépezetet. windows 8 van rajta, minden megy rajta szép tisztán, kivéve a játékokat. játszhatatlanul akadozik minden. tudom, nem játékra való, de egy 8 éves san andreast azért illene szerintem ennek a konfignak elfuttatnia. a kérdésem az lenne, hogy van-e erre valami megoldás, vagy beállítás. az amd vision engine control centerben kiválasztottam a "játék" előbeállítást, de az eredmény változatlan.
konfig:
AMD E-300 2 magos, 1.6 ghz
AMD Radeon HD 6310
2 giga ramegy ismerősöm 7 éves Acer csodája is szebben viszi a játékokat, 1 maggal, és egy ősrégi 256-os videókártyával. van valakinek valami tippje? nem akarom elhinni hogy ennyire harmatgyenge lenne ez a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest