Új hozzászólás Aktív témák
-
wildpig
tag
javult az fps, elég nagy mértékben. de még mindig nem az igazi. viszont nagy az előrelépés. valami még mindig visszahúzza.
megkockáztatom ezt az energy management uninstallt is. az meg a vinyót kapcsolja át mindig "intelligens energiatakarékos"-ra -.-" hátha... -
wildpig
tag
kész vagyok.
-
wildpig
tag
Lenovo energy management... uninstall ez is?
-
wildpig
tag
catalystból csak olyat találok ami már telepítve van... kereső se találja. ati catalystot meg gondolom a hajamra kenhetem.
szerk.: közben arra kezdek rájönni hogy az amd-nek csak ennyi opció van a catalystjában, és ez az amit nézegettem. de remélem tévedek.
-
wildpig
tag
mégse lett az dupla

de, elviekben települt. azonban sehol nem találom. a mappájában csak különböző fájlok vannak, alkalmazás nincs.
-
wildpig
tag
sziasztok. a két ünnep között vásároltam egy Lenovo g585 tipusú gépezetet. windows 8 van rajta, minden megy rajta szép tisztán, kivéve a játékokat. játszhatatlanul akadozik minden. tudom, nem játékra való, de egy 8 éves san andreast azért illene szerintem ennek a konfignak elfuttatnia. a kérdésem az lenne, hogy van-e erre valami megoldás, vagy beállítás. az amd vision engine control centerben kiválasztottam a "játék" előbeállítást, de az eredmény változatlan.
konfig:
AMD E-300 2 magos, 1.6 ghz
AMD Radeon HD 6310
2 giga ramegy ismerősöm 7 éves Acer csodája is szebben viszi a játékokat, 1 maggal, és egy ősrégi 256-os videókártyával. van valakinek valami tippje? nem akarom elhinni hogy ennyire harmatgyenge lenne ez a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

evva'. köszönöm a fáradozásod 

Pyttawrx