Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robber4
aktív tag
válasz Apone33 #52017 üzenetére
Nincs véletlenül bármiféle proci OC ? Azt az armory cratet próbaképpen lehet érdemes lenne leszedni mert másik topickban én már találkoztam olyanokkal akiknek különféle hibákat okozott. Nem is értem minek gyártanak ilyen szoftvert ha ennyi galiba van vele.
[ Szerkesztve ]
-
robber4
aktív tag
Sziasztok. Valaki találkozott már event viewerbe olyan hibával hogy Metadata Stagning failed. ? Ha igen ez mire utal?Illetve jelentős hiba vagy figyelmen kivül lehet hagyni? Köszi a választ.
-
robber4
aktív tag
Sziasztok. Kérdésem lenne egy ryzen 9 5900x procival kapcsolatosan.
Főként játékra használom. jó fps számokat is kapok mégis nem folyékony a képem sokszor olyan laggosnak érzem.200 + fps-nél is. Nem olyan smooth az egész valakinek valami tippje van hogy ez mitől lehet?Mellete egy rtx 3060ti videókártya van.Gondolkodom még a 7 7800x3d proci megvásárlásán azt olvasgattam hogy az a legjobb játéra. Továbbá azt is mondták,hogy undervoltolni és érdemes lehetne a stabilabb mhz miatt mert a magoknál össze vissza ugrálnak a mhz-k.És ha undervoltolva vannak stabilan megállnak és emiatt kevesebb lenne a stutter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- HP Elitedesk 800 G2
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest