Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Hacked_3996
csendes tag
Lehet a képkártya, egyszer nekem az tett be, rosszul volt berakva, hiába az agp szoritoka... probálgasd, lehet nem érintkezik jol, mert mondjuk tul lent van vagy tul fentre csavaroztad. BIOS csere? mármint flesselése. Ha csináltad már, lehet az a gond, régebbivel kell megnézni, ha nem csináltad, akkor gondold meg.
-
Bazsiii
tag
ja, biosban is minden rendben. turbo gombom nincsen, csak egy reset, de azt nyomogatom rendszeresen:D. elemet azér nem csrélnék, annyit nem ér az egész, de azért köszi
-
launcser
senior tag
na
nekem akkor volt ilyen, amikor engedélyeztem cpu command decode-nél (abit kd7-raid) a fast-ot, normál helyett
de akkor sose butolt :)
biosba se tudtam belépni, kisütni kellett
lehet valami beállitás nem stimmol neki néha, ez csak az én felvetésem -
Hacked_3940
csendes tag
Tehát nem ír ki semmi hibát? Hmm... A BIOS-ban a vinyót felismeri-e IDE HDD auto detection-nal?
Floppy-ról boot-ol-e?
Van turbo gomb a gépeden? Vedd le lassú sebességre, mielőtt a gépet bekapcsolod. Ha a rendszer indul, benyomhatod neki utána már a HI speed-et.
Esetleg még azt próbáld meg, hogy az alaplapon a CMOS elemet kicseréled, lássuk, ahhoz mit szól. -
Bazsiii
tag
marcee:ha elakad, akkor semmit nem ismer fel, memszámlálás után hang up, ideig ég a piros led, aztán elalszik és semmi sem történik. Ha bootol, akkor viszont mindent szépen felismer.
-
Bazsiii
tag
néha újraindításkor is, de inkább hidegindításkor jellemző. Az ide kábelt azért nem hiszem, mert a minap betettem egy másik vinyót egy másik kábelre, amit akkor vettem, és ha arról bootolok, akkor is előfordul.
-
Bazsiii
tag
Hello, a gondom az, hogy néha a memoria számlálás után (ide cuccok felismerése előtt) nem bootol a gép. Ha utána reset-elek, utána minden tökéletes. Néha egy hónapig nem csinálja, és van úgy hogy egy nap kétszer is. Abit st6-om van 20g maxtor+850@1016 cel. Esetleg valakinek van valami ötlete? köszi-Bazsiii
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mikrotik routerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest