Hirdetés
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #1655 üzenetére
én habár már 1 éve tolom, még mindig tanulok, és azt láttam, hallottam hogy:
Szina silviája régen 397-es végsebesség értékkel ment X-et, majd mivel ő megteheti, befizetett és/vagy nyert alkatrészeket, átépítette, hogy kisebb legyen az érték, és úgy is X-et megy a silviája,csak sokkal jobban gyorsul.valami egyensúly kell, mert szerintem is túl magas az érték, nfree gépe is sok, meg ez a 392 is. Ezt gondolom én, ezt hallottam sokat tuningoló emberkéktől. Én ugyebár nem válogathatok, mert ami esik, azt be kell építeni, még ha nem optimális, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- iPhone topik
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Okos Otthon / Smart Home
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,Szép állapot
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest