- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #4251 üzenetére
mint minden nap. Én is minden nap látok/hallok valami újat a játékban. Ezért (is) szeretem még mindig ezt a szart.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
Szerdán megjön a starter pakkom. Az lenne a kérdésem hogy ha csinálok még egy profilt akkor beteszi oda azokat az autókat amiket elvileg a starter pakk tartalmaz?
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, egy kis szívességet kérek most én. A subaru imprezám bodykitje olyan régi, hogy eltűnik messziről nézve. Ez itt egy ilnk az EA fórumban, ahol szóltam, hogy szar. Aki gondolja, írhat hozzá, de azt is megköszönöm, ha rákattintotoka a linkre alább:
[link]
Előre is köszönömA starter packos dologra pontos választ ad, aki már vett ilyet.
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
senior tag
válasz noblem1983 #4253 üzenetére
A starter autókat a car dealernél veheted meg 0 boostért.Bármelyik profilodban megveheted,akár három különböző profilba is rakhatod a 3 autót.
[ Szerkesztve ]
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #4256 üzenetére
Ugye, milyen jó? Ma este megnéztem jónéhány ilyen hóban bohóckodós Subaru Imprezás videót, úgyhogy a második dolgom lesz kigurulni a pályára. Hogy mi az első? Hát a Silvia... Biztosan sokaknak tetszik majd azok közül is, akiknek ez már a második hóeséses golfpályája.
szerk: jó látni, ahogy pofára esik egy ilyen Porsche, mint a képen. Eddig nem szerettem a Porschékat, de a játék miatt már utálom is az összes modelljüket. És érdekes: jobban is érzem magam[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap kaptam egy kis okítást, összeakadtam egy lvl 50-es mukival, aki tök segítőkészen végigvezetett többször is az egyik kedvenc pályámon, mutatva, hol lehet még egy kicsit hozni. Eredmény: megdöntöttem a saját rekordom, 4:26:94-ről levittem 4:26:24-re. Igaz ő 4:23-as időt ment...
Azért jó, hogy nem csak cheaterek vannak meg ramelők, hanem olyanok is akik foglalkoznak egy magamfajta kis csírával.#nincsbennetarcsi
-
1NST1G8R
senior tag
Hasonlo cellal hoztam letre en is a youtube csatornamat. Van mar egy ket palya ahol top 500as idoket tudok menni ami szerintem nem rossz, es a jobb eredmeny szerintem mar csak auto kerdese, szoval ugy erzem az ivek, levagasok es a lassitas/gaz elvetel mar rutinszeruen megvan, csak jobb verda kell a jobb idohoz. Remelem segit majd nehanyatoknak, igyekszem gyakran frissiteni es uj videokat feltenni, szoval ha okultok belole annak orulok es ha velemenyetek/eszrevetelek van azt szivesen veszem ha megosztjatok velem.
Fortune doesn't favor fools.
-
NFree
addikt
Nem ócsároljuk , én csak magamra haragszom amikor kellett a lové meg a szintlépés elsiettem sok te-vel aztán ott voltam a nagyok közt s se köpni se nyelni nem tudtam . ezért nem szeretem a te -t. route 55 vagy gray point esetleg waterfront mind körpálya s szerintem nehezek , ezeket jobban díjjazom.
Más
Elcsábultam megvan a gt3rs , első benyomás piszok erős gép , jó kanyarodással , csak egy kicsit olyan hibálya van mit a 959 - nek kicsit csúszkál túlkormányzott pattog , de rettenetes verda , aki versenyt akar nyerni , persze nem csalók ellen annak ajánlom melegen.vga
-
werevolf593
tag
Azért a hóláncot rakjátok fel, különben még kicsúszik a Noxwill gyerek segge...
Dzsamana...? Ragarda!
-
NFree
addikt
válasz csab991 #4267 üzenetére
Majd rá megyek de annyira nagy már a tempo , hogy nehéz javítanii waterfronton z4 el mentem 4.10 et rs el 4.07 ed , de már nem látok többet benne . nagyon gyors mindkettő
Más :
Maradt még boost pontocskám érdekelne exige vagy m3 persze t2 mindkettő.
Fontos a kanyarodás , egy két pályán a lotus verhetetlen emiatt , ezért érdekelne , meg lehet e szoritani a bmw vel a lotus kanyargós pályán???vga
-
vv5204
senior tag
Ez a hó jó ötlet volt, faszákat lehet ugratni, feldobta az egészet.
Végre multiba is tolhattam egy kicsit a bérelt M3-mal. Nagyon jó verda!
Szépen irányítható, nem úgy, mint a 959. Asszem megéri gyűjtögetni rá
azt az 1,2 millát.
És hatalmasat gyorsul nitróra az Elise-hez képest.
Get instant![ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz werevolf593 #4266 üzenetére
Te meg mielőtt jobban belejönnél, most fejezzed be.
A múltkori után még én szívtam, nem akarok még1 ilyet......[ Szerkesztve ]
All→M8
-
NFree
addikt
válasz callmeakos #4270 üzenetére
Nem értek veled 1et 911 reggelire megeszi az m3 at sajna mind fürgeségben gyorsulásban 1aránt , csak meg kell tanulni vezetni. És nem azért hogy fényezzem , afentebb emlitett pályák egyike sem egyenes s mégis jó időt tudok produkálni , az m3 al a közelébe nem érek sajna.
MÁS
Route 55: 2.40 ez is 3mp el jobb mint a z4 el , most rámegyek a paradise hotelrevga
-
Qru
MODERÁTOR
Elég elgya időt mentem így elsőre. De amit szeretek még az a Seaside Interchange pálya, azon gyakorolgatok most. Ma már le tudtam menni 3.36.18-ra és ez sem volt egy tökéletes kör. Sőtt... De ahhoz képest, hogy tegnap még 3.39.33-volt a legjobb időm szépen javultam/ok (full azonos verdával, stock BM-el).
#nincsbennetarcsi
-
Yeffy
veterán
nekem is marhára bejön, főleg, mikor éjszaka van. issteni ötlet volt.
meg a városban is vannak elszórtan karis díszek... nagyon tetszik.megyek is ugratgatni
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
csab991
senior tag
Példának Route 55-öt tudom felhozni, eddig ott mentem egy Exige Cup ellen olyan jó 550-es átlag stattal, olyan 2:50 körül ment, míg egy hasonló 560 körüli M3-as 2:43-at mindkettő hasonlószintű volt, mondjuk igaz nagyon sok függ a sofőröktől, de amelyik neked szimpatikusabb az lehet a jó választás, lehet amúgy nagyon egyszinten vannak.
-
1NST1G8R
senior tag
Szerintem a BMW-t vedd, már csak azért is mert a Lotus búzáknak való... Nekem egyik sincs meg de sok ellen mentem, az M3 szerintem sokkal gyorsabb, egyik kedvenc pályámon a GT3 RS-el alig birtam tartani az iramot, hogy mennyire irányítható nem tudom de gyors az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ezt a havas részt én is felfedeztem ma a gyémángyűjtögetés közben.
Kicsordult egy-két könnycseppem, annyira bejött.
Az ilyenekért éri meg a játék.A másik:
Ez a BMW, amit a kóddal lehetett a héten kapni, ez amúgy miylen kocsinak számít?
Tetszik, jól lehet vezetni, legalábbis nekem kanyarokban könnyűnek tűnik az irányíthatósága.
Csak azt nem értem, ha a Silviával nyomom a gázt, pillnatok alatt megy felfelé a fordulatszám, de ennél jóval tovább tart "gyorsulni".Van már 3.5millió kreditem, ideje venni már autót a silvia mellé, lassan ciki, h lvl46-nál is csak egy középkategóriás Silviám van. :/
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
csab991
senior tag
válasz Thunderzolee #4285 üzenetére
A Silviának mivel 5 fokozata van, és ráadásul rövidek is így az elég hamar ugrik fel 5.be, onnan megmár elég masszívan gyorsul, míg ugye a bömöst szerintem bő 2000-el tovább lehet pörgetni, szóval nagyobb fordulatszámtartományt jár be.
-
odébbb
tag
Jó Estét !!!
Látom elég sok minden változott szombat óta , de miért dobál le a játék ??,
Még mindig van valami gond a szerverrel ???
Meséljetek , vagy dobjatok egy pár sort mi változott vagy mi - a pálya !!!!odébbb
-
NFree
addikt
Kösz srácok . még nem tudok dönteni.
#4282) csab991
Az a baj nekem t2 igazán kanyargós pályákra kellene , én izzatam már mindkét autó miatt, de nekem sajna a jobbik kell , ezt sajna csak kipróbálva tudnám , hogy mi fekszik , nem tom mi lessz . A route 55 ön jól megyek szar lótuszal de , egy skyline al sem tolom rosszul . ajj tiszta zizi vook, az a baj igazán 1ik sem tetszik , hogy az alapján döntsek , na mind 1.
Közbe toltam egy 2.37 etvga
-
NFree
addikt
válasz csab991 #4291 üzenetére
Nem tudom , olyan 90 környékén vook asszem , de az a baj 3x ütköztem kocsikkal , ondjuk utánna rögtön nyomtam nitrót mindegy hol voltam az rs meg igencsak megtáltosodik tőlle , no meg slingel kell indulni , de brutális ahogy elindul csak szerencse , hogy nem kenődök fel valahova.
vga
-
1NST1G8R
senior tag
Ha időfaragásra kell verda a T2-ből szerintem felesleges bármit is megvenned. Ha megnézed NFS-S-en az összes pályán a GT3 RS-el menték a legjobb időket (top 50-be max Murcit meg RTR-X-et láthatsz még), szóval inkább arra gyúrj hogy tökéletesen megtanuld kezelni. Én is sokat szívok vele, pláne hogy még a pályákat is tanulom, de ebből a kocsiból lehet kihozni a legtöbbet, szerintem ez elég egyértelmű. Magyarul hiába fogsz tudni jobban irányítani egy másik verdát, nem lesz olyan gyors ergo nem is érhetsz el vele jobb időt, legalábbis hosszútávon nem, ha érted mire gondolok. Szerintem várj amíg kijönnek a T4-es verdák (valamikor jövő év elejére ígérték), azok felkavarják majd kicsit ezt az állóvizet.
-
NFree
addikt
válasz 1NST1G8R #4294 üzenetére
igazad van de vannak a pályák amit csak mondjuk t2 vel t1 el lehet csinálni , nos nekem erre kell. a másik a multkor egy srác egy pályán ugy leiskolázott egy lotussal , hogy öröm volt nézni , pedig nem vagyok , naon béna a z4 el voltam, vannak olyan pályák ahol igen is a lotus verhetetlen, majd megkeresem meikre godoltam .
Viszont amiből ma elegem lett , megint a kibaszott csalók kérem magyarázza már el valaki , hogy mért türik még mindig őket , nagyon bosszantó a mai példa , veszel egy kocsit nem játék pénzér , és csicska csalók letolnak.
Ugye eagle drive , Waterfront road itt a legtöbb elegem van belőllük.
Ahol jó vagyok hál isten oda nem jönnek.[ Szerkesztve ]
vga
-
callmeakos
veterán
Egyszerűen nem tudom elképzelni, mi vezet arra valakit, hogy 50es szinten még használjon cheat-et...
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #4297 üzenetére
a nemzetközi nagyokosok ilyenkor vetnek be különböző tuning-trükköket. A magyarok maradnak a hagyományos tuningnál, és meg is tudják ülni a gépet úgy is.
-
1NST1G8R
senior tag
@csab991: Igen, valszeg hasonlo luxusverdak lesznek mint amiket emlitettel, szerintem a RUN-bol meg a Shift 2-bol, esetleg a HP2-bol fogjak atvenni a nagyjat, vagyis amiket ott latsz azok lesznek majd itt is.
@NFree: ha egy T2-es Lotus lenyomott ugy hogy Z4-el (es gondolom a T3-al, nem a simaval) voltal es hibatlan koroket mentel, akkor kezdj el gyanakodni. Vannak olyan csalok akikrol elso latasra nem mondod meg hogy azok mert nem latszik hogy 500al mentek, tok atlag a vegsebesseguk, megis elhuznak. Nem egyszer talalkoztam mar ilyennel, pl. Park Loopon mentem GT3 RS-el es egy Silvia vegig ugy ment elottem, mintha valahogy toltam volna magam elott, hiaba nitroztam ra vagy csinaltam barmit, nem tudtam ele kerulni. Sajnos ilyen eleg sok van es sokkal rosszabbak mint azok akik 1000-el mennek, mert be tudnak ugy allitani barmilyen verdat hogy jobb legyen mint a szettuningolt boostos kocsid, es ha ugy valasztanak kocsit, hogy ne legyen tul feltuno, akkor rajuk sem tudod bizonyitani egyertelmuen hogy csalok....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest