-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
Amazing789 #64732 üzenetére
Szia!
Ahogy írtam, azok csak kölcsönbe voltak nálam, de a gyári xmp amúgy is instabil vacak volt, le sem futott volna sztem.
A sajátommal lemértem, az egy "alap" ram kit, nincs se xmp, se expo, se semmi.
"Csináld magad" jeligével mindenki azt csinál vele amit akar. 5600C46 JEDEC.Ez lett az eredmény, de azt tegyük hozzá, hogy a cpu nálam vissza van fokozva 5400MHz-re a vásárlás napjától kezdve. Sok ilyen bench profitál a cpu oc-ból, nálam dc (downclock) van, nem oc.
Nem is ismerem, tehát azt sem tudom megmondani, hogy jónak számít e.
Lemértem a DDR4-es gépemen is, az is szintén dc 54x.
Az meg ezt dobta:Bocs a késői válaszért, csak volt egy kis "affér", hűvösre tettek.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Amazing789 #64732 üzenetére
Az csak kölcsönbe volt, max a mostanival tudok futtatni akármit.
Nem fog menni, sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Monitor hiba topik
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest