Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skyhunter

őstag

válasz Qru #27676 üzenetére

Hát most olyanokat kérdeztél,amikről azt sem tudom,micsodák... :)

Jelenleg csak egy ATI 4850 512 MB-os kártyám van,amit nagy vszínűséggel le fogok cserélni vmilyen 5xxx srozatú 1 Gb-osra...emellé szeretnék egy olyan NVIDIA-s karit,amint itt szépen le van írva.

A Win7 feladatkezelőjében a teljesítmény fülben van ilyen kiírás,hogy "Gyorsítótárazott" na ott mindig 1000-1200 MB foglalt.Nem tudom,hogy mire jó,ez lenne az a swap(?),és ha igen,hogy lehet (szabad) ezt teljesen kikapcsolni?

Mostani gépemmel ezért vannak problémák...az AsusP5BPlus vmér nem kezeli rendesen a 4 GB RAM-ot (legfrissebb BIOS-ra van frissítve,és "látja" az "instalált" memókat,de csak 3 GB-al dolgozik...ha bekapcsolom a Memory Remapet a BIOS-ban,összeomlik kék halállal a win,memóriahibára panaszkodva....még azt is megpróbáltam,hogy tunningmemóról lévén szó,az ajánlott max feszültséget (2,15V) adom neki,de így is bluedeath.)

Szóval jelenleg van 3 GB RAM win7 64 bit alatt,ebből 1 GB ez a gyorsítótárazott,kb 4-500 MB a zene+Opera+letöltés+a HDD-k memje (mint ahogy írtad)...és ha megy a WOW,az megeszik 1,5-1,8 GB RAM-ot...na ilyenkor van baj,mert egész egyszerűen megfagy a játék,vagy úgy laggol,hogy élvezhetetlen/játszhatatlan....

Új hozzászólás Aktív témák