- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz Ilidzser #13392 üzenetére
Szerintem ha az irányjelzősre gondolsz amelyen 2015 novemberéig van garancia az megvehető. Legfeljebb garanciában beállítják ha D7000-en nem sikerül, tesztek alapján ígéretes darab és ha már megvetted 18-35/1.8-at gondolom maradsz DX-en, ehhez jól jön az ekv 75-ös gyútávval kezdődő zoom.
-
negyedes
addikt
Sziasztok,
az alap obi melle terveznek egy tele obit, nezegettem hasznaltakat is es sok helyen irjak hogy a gumi a problemaja a nikon obiknak. Ez pontosan mit is jelent? ilyet megeri megvenni? vagy csak az ujakat szabad?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
A Zéé
addikt
válasz negyedes #13416 üzenetére
olcsó a gumi, amit használnak, és a zoomgyűrű kicsit megnyúlik, kidudorodik. A 18-105-öm is így járt, a használatban nem venni észre, az esztétikai értéken ront valamicskét. Cserélni lehet, de én nem különösebben görcsölnék rá Az jobban zavar, hogy a vázon is megnyúlt a csatlakozók ajtaja, és nem lehet rendesen visszanyomni :S
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
dabgergo
őstag
Sztetek a mobilom (Sam Note II) hátsó ledjét használhatom a szenzor megvilágítására? Nem tesz benne kárt?
(Mármint nem poénból akarom megvilágítani, hanem tisztítás céljából.)JohnyBlue: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
Egyébként még egy ilyen nagyítót is leszedtem lol
Kínáncsi vok segít-e valami. -
JohnyBlue
addikt
-
JohnyBlue
addikt
-
-
törölt tag
válasz imyourfriend #13428 üzenetére
A Nikont most már nagyon átjárja az erő sötét oldala. Canonon a helyed, ifjú padavan. Felejtsd el azt a D600-at, 6D az új mestered.
-
törölt tag
Egyébként viccen kívül, igen. Én úgy fotózok, amire bőőőven elég a 600/610, de egy Nikon által először nem, majd később sunyin elismert és nem korrigált hiba nagyon kiakasztana. Mennék át, ja. Azért vannak itt is képek ...
@ forceberg: ja. Csak Nikonosként beismerni is fáj, nemhogy leírni
[ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
válasz imyourfriend #13425 üzenetére
Micsoda?
Továbbra is egy D90-em és egy D7100-am van.
Azért sürgős mert most itt Amerikában többet fotózok éjszakai képeket szűk rekesszel és észrevettem h koszos a szenzor (eddig nem tűnt fel). Semmi extra, csak meg akarom tisztítani kicsit.Egyébként 6D csak stódióban jobb mint monmdjuk a D610. Fókusrendszere is rosszabb állítólag és a szenzora is egyértelműen jobb a D610-nek.
[ Szerkesztve ]
-
fury71
aktív tag
válasz imyourfriend #13428 üzenetére
Állítólag elhagyták a belső fém vázat
Az nem a T-800-ban volt?
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
*Ropi*
félisten
Nem aggódok: használtam óvszert (DicaPac WP-S10).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Gulyopapa
addikt
Használt már valaki 135 f2 dc-t portréra? Állítólag az a világ legjobb portré obija.
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Tudom, hogy itt nem lehet hirdetni, ezért csak hangosan gondolkodok, hogy eladósorba került a 35/f1.8, amire lehet, hogy a topikból lenne jelentkező (Nekem d7k-val nem volt vele problémám - vagy csak nem vettem észre -, viszont a vázon kb egy-másfél éve nem tartózkodott egy percet sem.)
-
dabgergo
őstag
válasz Gulyopapa #13448 üzenetére
Nem használtam, de sokat nézegettem mostanában én is az FX-re váltás gondolata miatt.
Elég jó obi, de talán olvastam vmi olyasmit h hamarosan lehet h jön vmi update ami majd lenyomja az árát (?).Egyébként én eléggé irigylem a Canon 135/2-jét. Olcsóbb, lehet normálisan kapni, és kegyetlen jó az is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest