- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aleister
veterán
válasz Kleroo #12150 üzenetére
Szívesen!
Nem, annál vastagabb. Ha voltál katona, akkor mond az valamit, hogy kb olyan vastag, mint a gyakorló zubbony, de más az esése. Merevebb annál. Ha ember méretű modellel dolgozol, akkor úgyis messzebb lesz mögötte a háttér. Akkor nem jön elő ez a hibája, mert a modellre mért fény, már kevés lesz hozzá.
Kár, hogy 1.5m széles csak, így 2 csík kell az állványra, hogy kényelmesen lehessen dolgozni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Nono86
csendes tag
Ma du. fotóztam. Mi a véleményetek?
[link] -
L623
csendes tag
válasz imyourfriend #12151 üzenetére
Köszönöm a választ!Nem tudom most belinkelni a képet,nincs itt az obi.Az egy kicsit elszomorít,hogy nincs fénymérés sem,az autófókuszt tudtam.Az hogy nincs végtelen,nem tudtam,de ez nem lenne baj,mert ez az obi föleg beltéri használatra lenne két-három méteres használatra,de igy viszont elgondolkodtató a dolog,mert fénymérés hiányában kicsit találgatós a dolog.
Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel.(Mark Twain)
-
Sequoyah
tag
válasz Nono86 #12153 üzenetére
Túl sok a 3 téma egy képen, pedig hajlana a minimalizmusra. Nem igazán tudni mit is kéne nézni, nem vezeti semerre a szemet így. A 3 téma egyenrangú, viszont semmi összefüggés nincs köztük, nem látszik a koncepció.
Az elrendezés kiegyensúlyozatlan, engem zavar, hogy a 3 téma túl szimmetrikus, viszont picit el van tolódva mégis...Az alapötlet jó, csak egész máshogy kéne komponálni.
(személyes véleményemet olvastátok, amatőrként ez nem feltétlenül mérvadó, de ezt érzem a képre nézve )
[ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
Van valakinek ötlete hogy a kép "szétesését" hogyan lehetne megakadályozni, pl. mint itt a kék égnél: [link]
(Tegnap készült a Niagaránál, ISO3200, sajnos még nincs állványom.)LR_ban egyébként nem ilyen ronda még mint Picasara feltöltve, bár ott is már kicsit szét van esve. Lehet ezzel vmit csinálni?
-
Mercutio_
félisten
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #12180 üzenetére
Aha, persze... mindig így kezdődik...
Engem 50 f/1,8G érdekelne majd, csak legyen min próbálni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #12182 üzenetére
Freddyvel beszélj szerintem.
Gulyopapa: azért néha akad.
-
MODERÁTOR
Hölgyek és Urak!
Tengermély tisztelettel szeretném kérni a drága társaságot, hogy az OFF csevejt, Oly MILC istenítést, Sony Alpha fétist ne a Nikon DSLR topicban végezze, mert ez itt durván OFF.
Legtöbbetek felnőtt, értelmes, 30-as évei felett járó, józan és jól szituált fiatalember, ne kelljen már mindent 8x elmondani, mint az oviban.
Kell az nektek, hogy rászabadítsam a topicra a kollégákat?
Nem bizony, no akkor csak szépen kérem szépen.
Minden, ami nem nikon az mehet ide.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
flash-
veterán
-
Balinov
titán
Milyen cserelhetos objektives gepet topik? Nem fedne le a temat, ha mar ki lettunk utalva?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
dabgergo
őstag
Exifet véletlen szedtem ki, de nem titok: D7100, ISO3200, 1/80, 24mm, kézből, 17-55/2.8-al.
Természetesen RAW-ból. LR-ban sem annyira szép már, de kiexportálva sokkal rondább. Nyilván a magas ISO miatt van mert amúgy ilyen nem szokott lenni, de nem értem h miért ennyire ronda, még D90-nél se emkékszem ilyenekre
Lehet h ha uncompressed lossless RAW-ban lőnél és nem a compressed losslessben akkor jobb lenne? -
aleister
veterán
Mondjuk -no offenz- a Nikkor 85-ös dolgok nem tudom miért zavartak. Pedig off-ban is voltak. Igaz a törlésükkel nem lett szegényebb szerintem itt a többség.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Egy ismerősöm keres olyan oldalt, ahol Nikon gépekkel készült fotók találhatóak és lehet szűrni obi és váz szerint is. Megköszönném, ha valaki dobna egy linket!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest