- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok,
Nem rég lettem tulaja egy Gigabyte M27Q monitornak, és tegnap felfigyeltem rá, hogy a jobb felső és alsó saroknál előjött egy erősebb backlight bleed. Gondolom ez garancia lesz... Ha a felső részét a háznak kicsit megtolom hátrafelé, akkor eltünik, de amint elengedem visszajön...
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Tegnap igen érdekes dolog történt a másodlagos monitorommal, és a mai napig nem értem mi lelete, és mitől javult meg... hátha valaki tud mondani valamit.
Jelenség: Néztem a youtubeot a másodlagoson, egyszer csak nézem, hogy valami nem klappol a színekkel a jobb oldalon. Lehúztam tálcára, és kb a komplett jobb fele megsárgulva, plusz mint ha kisebb lenne a felbontás, elég pixeles volt a kép. Bal oldalán a monitornak semmi. Nézem tovább, akkor látom, hogy be van égve, mint ahogy a második képen is látszik. Youtubeon beraktam egy ilyen színes "beégés javító" villódzó videót, mondom hátha. Hát kb 2-3 óra után se lett jobb.
Gép kikapcs, mondom hátha a pihenés jót tesz neki.... Most bekapcsolom a gépet, beégés nem látszik, ugyan úgy sárgás a kép, és pixeles, mintha a monitor jobb fele nem full hd lenne... Na ideg elkap, épp elkeztem írni ezt a posztot, erre balra nézek, és helyre jöt...
Egy Asus VC279-ről van szó, kb 7 éves, sose volt vele ilyen gondom. Ami mostanába változott, az a Win11 22H2 update.
Találkozott már valaki ilyennel?
Youtubeot sokszor úgy nézem, hogy nincs kirakva teljes képre, így ott van jobb oldalt az ajánlott videók sáv, de nem hinném, hogy ennyi idő alatt be tud égni, úgy, hogy minden videó után frissül az az oldal is... Ráadásul dark mode van a Chrome on, így a betük fehérek, a háttér meg fekete...[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
válasz spidersoft #17134 üzenetére
Köszi a választ. Ez nekem is megfordult a fejemben csak nem voltam benne biztos hogy ezt meg tudjuk csinálni. Én egyelőre még külföldön vagyok innen próbáltam intézkedni. De ma megyek haza aztán küldjük is vissza a kedves boltnak a terméket és kenje a hajara... Érdekes de utánna néztem én is nem rég vettem asus monitort 27 collba idekint de nekem bármi probléma lenne vele cserélnék... Magyarország így szeretlek...
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Öcsém karácsonyra a következő monitort kapta: [link] linken látszik honnan jött az új szerzemény DE! Kapasbol pixelhibás... Írtunk a kedves boltnak és azt írták hogy az Asus 1 pixelre nem cserel... Igaz ez? Azért ez egy elég bosszantó jelenség főleg egy zsír új monitornal és ráadásul nem is olcsó.
-
Anaren91
senior tag
válasz pibácsi #12974 üzenetére
Ilyen monitorom volt nekem is és hasonló volt a tünet bár nekem mind a 4 oldal meg volt hajolva. Nem tudom mennyire éri meg ezzel szórakozni használtan már tényleg olcsón lehet kapni LCD monitorokat...
-
Anaren91
senior tag
válasz #78687232 #12950 üzenetére
Ilyenem van nekem is de ebbe nincs hangszóró ahogy én tudom.... Az egy audio kimenet és csak egy fülest vagy hangfalat tudsz rákötni és ha HDMI n keresztül van csatlakoztatva a monitor a géphez akkor ott adja ki a hangot. Magyarul nem kell a gép hátuljába dugdosni a fülest ha épp úgy akarsz játszani hanem elég a monitorba dugni, de maga a monitor nem fog megszólalni mivel nincs benne hangszóró.
-
Anaren91
senior tag
válasz moonguru #12936 üzenetére
Na mostmár nem tudom mi a tkömet csináltam de a monitor jobb oldalán a szürke árnyalat sárgásabb lett... Mármint a fehér is meg úgy minden szín... Asszem most fogok agyvérzést kapni és kivágni a harmadikról ez a .......
-
Anaren91
senior tag
válasz moonguru #12933 üzenetére
A vicc az egészbe h semmi bajom nem volt vele amikor megvettem... aztán találtam egy ph tesztet ahol valami icc profilt meg beállításokat írtak meg is csináltam mindent, beraktam a profilt ahogy kell meg minden, na azóta szpok vele...
Más: régi crt monitorok ugye nem nagyon szerették ha mágnes volt a közelükbe. Ez ugye leges világítással megy, viszont elég közel van hozzá a 2.1 nek a kis magas sugárzója. Ez bekavarhat neki?Költeni meg azért nem akarok rá mert 1 nincs most rá keret, 2 kb 1 évig akarom még használni aztán tervbe van véve külföldre utazás ott melózás és elsőkörben a monitort akarom cserélni valami ütősebb darabra. Ezt is cask azért vettem mert a crt met cseréltem full hd ra és ez fért bele a max 40k s keretbe 1 éve.
Amit linkeltél oldalt én semmilyen frissítést nem látok max a dual package bigyót amit amúgy se raktam fel mert nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
válasz lorenzo92 #12931 üzenetére
Sziasztok. Olyan problémám lenne a monitorommal( lg ips224v), hogy egyszerűen nem tudom normálisan be kalibrálni. Próbáltam már a windowsos kalibrálóval, különböző tesztképek alapján de semmi. Egyszerűen játékok alatt a sötét részeken semmit nem látok, hiába veszem maxra a fényerőt a monitoron. Valaki tudna nekem segíteni, vagy ajánlani valami programot amivel meglehet ezt itthon házilag csinálni? Tudom hogy vannak szakemberek akik vállalnak kalibrálást különféle kütyükkel de nem szeretnék most erre költeni.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Itt is leírnám a gondjaimat hátha itt hamarabb kapok választ mint az LG topicba. Szóval van egy IPS224V monitorom és lenne 2 problémám. Az egyik, hogy nem tudom hogy hova tettem a cd t amit adtak hozzá, neten pedig nem találom sehol a drivert...így csak általános pnp nek érzékeli a windows. Nem tudom hogy ez nagy gond-e vagy sem de ha valaki tudna linkelni oldalt ahonnan letölthető azt megköszönném. A másik problémám, hogy letöltöttem a monitorhoz beállítást amit windowson belül lehet berakni és azóta annyira sötét a monitor hogy pl Bioshockba amikor az elején be lehet állítani a fényerősséget, ha maxra felhúzom akkor se látszódik a legutolsó kép...de ez igaz mondjuk az összes játékra is. Ebben tudna valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27GS95QE-B) 27" QUAD HD OLED 240HZ GAMER MONITOR !
- LG (32GR93U-B) 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- LG 19MB35P 19" IPS 4:3 monitor eladó kábelekkel
- !AKCIÓ! BlitzWolf 34" ívelt GAMER MONITOR, 165 Hz, 21:9,WQHD 3440x1440, 1500R, FreeSync,Anti-Flicker
- ASUS TUF Gaming VG27AQA1A 27" WQHD 2560x1440 170Hz FreeSync Garancia !
- Philips 109E5 19" CRT monitor tökéletes működéssel
- Samsung C27F396FHU ívelt monitor 27"/1800R/FHD/LED/VA/60Hz/FreeSync
- Asus monitor 21.5" FullHD IPS 75Hz + fali tartókonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest