Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
sziasztok. van 1 gygabite alaplapon és 1 új gépházam . az alaplapot a régi házból ki az újba beraktam viszont megvagyok lőve a kábelek jó helyre dugdosásával. elvileg mindent a jó helyre dugtam néztem neten képeket is hogy mit hova kell meg leis fényképeztem az előző házban hogy voltak de ugye ebben a házban mashogy néznek ki a kábelek meg szinte mind külön van így legózni is kellett. a probléma az hogy bekapcsoltam mebt pár percig aztán leállt magától. azóta meg a windows helyreállítót hozza be hohy nemtud elindulni rendesen a rendszer elinditom és ugyanúgy leáll ha nem megyek a javításra akkor is. valaki valmi ötlet hogy mi lehet? már a videókártyát is kivettem hátha az a baj de az integráltal is leáll. ram teszt nemhiszem hogy kell mert a másik gépből vettem ki a ramot amiben jól működik. marad a tápegység vagy alaplap vagy proci vagy hogy roszul fugtam össze valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Corsair ddr4 (2x4gb) x2 16gb 3600mhz Quad chanel support Vegance LpX Lowprofile Airlfow
- DDR4 Memóriák 2x8 / 2x16 G.Skill Ripjaws 2x8Gb 3000MHz / Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3000MHz RGB
- ASUS P6T7 WS SuperComputer alaplap + i7 950 +24gb ram eladó
- Eladó MSI MAG B460 Tomahawk
- HP DL380p G8 alaplap javítandó vagy alkatrésznek.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest