Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz matyi012345 #23314 üzenetére

    "Használtam 50/1.8D Nikont D50-el és halkabb volt, bár lassabb is"
    valszeg tenyleg kicsit halkabb, viszont nem lassabb, egyertelmuen gyorsabb volt az 50 1.8D fokusza sztem.

    "Ráadásul pont te írtad pár HSZ-el feljebb hogy problémád van a fix50/1.8 kettővel, ez azért eléggé poénosan néz ki hogy egyik oldalról panaszkodsz hogy valami van vele, utána meg véded "
    nem az hogy vedem, valszeg el is adom igy...de attol meg ar/ertekben nem sok jobb obi van nala sztem.
    btw nalam nem kizarolag az 50 1.8-al van gond. jo tukroson, jo canon eosm-en canon adapterrel...csak en meikemmel vannak gondok.

    "Kalibráltatni lehet de nem akarok plusz pénzt kifizetné még azért hogy pontos is legyen, ennek alapnak kéne lennie. Akkor inkább veszek egy nagy levegőt kifizetem azt a 40-45E-t egyszer egy fix 50/1.8-ért és van rajzom nem kell kalibrálni és kisebb valószínűséggel lesz baja."
    nem kell kalibralni? muhaha. miota vagy nikonos? en meg nem lattam/fogtam egy olyan uveget se ami pontos lett volna alapbol nalam. se d90-en, se d300-on se d70-en. igaz tul sokat nem probaltam, talan 5-6 uvegrol lehet szo...

    "10-18 rendben, ha kell neki nagylátó de erre megint olyan érzésem van hogy nem fog érte kifizetni 80.000-et ha max ilyen utazózoomokban gondolkodik."
    nem neki ajanlgattam obikat, mondtad hogy szted a nikon obik teren is jobb, erre irtam egy listat hogy sztem miert nem...raadsul sztem ezek pont olyan obik amiket erdemes lenne egy kezdonek megvennie. 10-18 tajkepezni, turistaskodni, epuletezni...50 1.8 portrezgatni, csaladot fotozni.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák