Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Akkor onnantól, hogy "bios" után elindult a mentő OS, akkor akarnál foglalkozni a géppel legközelebb, mikor szeded ki a lemezt belőle... részleteiben nem tudok segíteni, de eltudnám képzelni, hogy a clonezilla esetleg ventoy-os rásegítéssel esetleg.
Problémát/ vágyadat értem, megoldani nincs tudásom...
(
)
-
ledgeri
nagyúr
Szóval azt akarnád elérni, hogy van egy pendriveod, arról bebootolsz nomysz egy entert és lefut, vagy az a babrálás még belefér, hogy kiválasztod a meghajtót itt, távolit ott, és indítasz.
Nem vagyok nagy pró, de a clonezilla szerintem szerelemprojekt (értsd célszerszám, és funciókkal teli) és nyilt szoftver annyira, hogy nagy eséllyel neked megfelel. De ha nem, akkor is jó tudni róla, hátha máshova elég!
Esetleg késztermékk ként a Macrium is oké lehet, de január végén megszűnik a free liszensz, de mentetni vele, és mentés utáni leállítást lehet csinálni vele!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Eddig a macrium reflectet (a free-jét) használtam. De az sajnos nem kódol/jelszavaz.
Most néztem utána mi van ingyen, open source, és kódol.
Amiket kidobott az alternativeto.net, az a clonezilla, rescuezilla (előbbiből fork), és a duplicati. Egyiket sem néztem még meg magamnak, videók alapján kb tudják az alapokat.
Utánnézős kitapasztalós ügy... -
ledgeri
nagyúr
válasz
instantwater #5 üzenetére
Minden felhő backipnak számít? Csak mert akkor a wikipedián van fent egy igen csak nagy táblázat, ami kb ugyanazokat az elemeket tartalmazza, mint a linkelt táblázatban lévő lévő, csak a frissessége kérdéses... de ha saját megoldások az érdekesek akkor ok, gyűljön használat alapján.
Amire én használom a felhőt backupként az tényleg pár giga fotó, de egy olyan mappában, amire 2-3 felhőszolgáltató rá van vezetve, viszont nem állandó a sync, hogy ha valami kezdődne, de nem tudok róla, nehogy módosulve felmenjenek...
Ahogy nézem a felhőkkel való nagy átfedést lehet, hogy azt a topikot is meg-, és átkéne nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest