Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

Lapos ATX-es házat keresek, aminek az elején van legalább 1 db 4,25-ös bővítőhely. Táp is jó volna bele, szerintem 200W bőven elég is lenne, csak kifejezetten csendes legyen. Ha hőfokszabályozós ventije van, ami hűvös állapotban áll, az lenne az igazi. A köv.cuccok lennének benne: Abit KD7 lap, benne egy 1600+ xp proci, lehet, hogy kissé lejjebb is veszem a sebességet, 128, vagy 512 MB ram (még nem döntöttem, melyik modult teszem bele, IMHO 128 is elég a céljaimnak), Radeon9200 vidkártya, tévékártya, 120 GB HDD meg egy dvd-író. Minden megvan hozzá, már csak ház kellene (a régi Codegen házan nem az igazi, a tévé alá nem fér be, a DTK táp pedig iszonyú hangos).

Ezzel a géppel szeretném kiváltani (még mindig) a videómat, tehát felvenni is akarnék. Progikat már elkezdtem begyűjteni, a Geexbox-ot akarnám megszerettetni a Freevo-val, hogy tévéből is tudjak felvenni. Szerintetek ehez elég lenne a teljesítmény, ha levenném a szorzót 9-re? Vagy az FSB-t érdemes levenni 133-ról 120-ra, vagy esetleg 100-ra? Mert ekkor az északi híd is kevésbé melegedne, igaz? Azon is aktív jelenleg a hűtés, de egy kék Zalmann menne rá, az új gépben az nF3-n bizonyított, hogy érti a dolgát. A cél a melegedés csökkentése, hogy egy Aerocool Deep Impact passzívan elbírja. Ehez kapcsolódik, hogy csökken-e a videokártya hőtermelése, ha 8x helyett 4x-re állítom az AGP sebességét. Videolejátszáshoz biztos, hogy elég, egyelőre más feladata, különösen 3D-s nem igazán lesz.

Tehát milyen házat tudtok ajánlani? És hol lehet (és mennyiért...) beszerezni?
    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák