Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
válasz
Antibazsi
üzenetére
A legtöbb kis méretű notiban 1 ventillátor van, ami a processzort hűti, és a többi komponensről elszívja a meleg levegőt. Itt is ez van látszólag, mindenhonnan szív, az oldalsó rácson meg fújja ki a meleget. A 2W-os Silverthrone esetén szerintem nem fog gyakran bekapcsolni az a ventillátor egyébként, de ez csak tipp.
A memóriával kapcsolatban annyit, hogy ezt valószínűleg csak 2 GB-ig lehet bővíteni, az adatlap legalábbis ezt mondja. Igaz, pl. a Santa Rosa chipset is támogatta a 2 GB-os modulokat nemhivatalosan, és így a 4 GB memóriát is megcímezte, papíron meg csak az 1GB-osakból kezelt kettőt. Valószínűleg próba-szerencse alapon megy majd, bár nem tudom elképzelni, hogy mire nem elég 2 GB memória egy 10"-os mininoteszben.
Tudom, ha bele lehet tenni, akkor legyen benne.Akku-ügyben úgy okoskodom, hogy mivel mániákusan alacsony a gép fogyasztása, elég kell, hogy legyen 4400mAh az 5 órás üzemidőhöz. A sok évvel ezelőtti technológiával készült Thinkpadem 4000mAh-ból elketyegett 4 órát. Ráadásul az MSI akkujai között vannak hasonló méretűek, amik 6 cellásak és 4400mAh kapacitásúak. Oké, érzem, hogy ezek nem egzakt érvek, de erre alapozom az Illető-sejtést az MSI Wind akkujaival kapcsolatban.
Deduktív következtetések szerelmeseinek pedig a következőt tudom nyújtani: ha ez a kisebb akku lenne, akkor a nagyobb változat következésképp 8800mAh kapacitású volna, ami meg – lássuk be – teljesen életszerűtlenül hangzik. Na, meggyőző?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Dell Latitude 5420, 14" FHD IPS kijelző, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11,Számla, 1 év garan
- Acer nitro 5 AN515-42 R7TX olcsón, RAM nélkül!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest