- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
válasz
Antibazsi
üzenetére
A legtöbb kis méretű notiban 1 ventillátor van, ami a processzort hűti, és a többi komponensről elszívja a meleg levegőt. Itt is ez van látszólag, mindenhonnan szív, az oldalsó rácson meg fújja ki a meleget. A 2W-os Silverthrone esetén szerintem nem fog gyakran bekapcsolni az a ventillátor egyébként, de ez csak tipp.
A memóriával kapcsolatban annyit, hogy ezt valószínűleg csak 2 GB-ig lehet bővíteni, az adatlap legalábbis ezt mondja. Igaz, pl. a Santa Rosa chipset is támogatta a 2 GB-os modulokat nemhivatalosan, és így a 4 GB memóriát is megcímezte, papíron meg csak az 1GB-osakból kezelt kettőt. Valószínűleg próba-szerencse alapon megy majd, bár nem tudom elképzelni, hogy mire nem elég 2 GB memória egy 10"-os mininoteszben.
Tudom, ha bele lehet tenni, akkor legyen benne.Akku-ügyben úgy okoskodom, hogy mivel mániákusan alacsony a gép fogyasztása, elég kell, hogy legyen 4400mAh az 5 órás üzemidőhöz. A sok évvel ezelőtti technológiával készült Thinkpadem 4000mAh-ból elketyegett 4 órát. Ráadásul az MSI akkujai között vannak hasonló méretűek, amik 6 cellásak és 4400mAh kapacitásúak. Oké, érzem, hogy ezek nem egzakt érvek, de erre alapozom az Illető-sejtést az MSI Wind akkujaival kapcsolatban.
Deduktív következtetések szerelmeseinek pedig a következőt tudom nyújtani: ha ez a kisebb akku lenne, akkor a nagyobb változat következésképp 8800mAh kapacitású volna, ami meg – lássuk be – teljesen életszerűtlenül hangzik. Na, meggyőző?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Warhammer 40.000
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Crimson Desert
- World of Warships
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Áron alul! 2028 júniusig garanciális, új Lenovo V15 IRU, i5-13th gen, 16GB RAM, 512 nvme ssd
- Lenovo Thinkpad E470 i5-7200U 16 GB RAM 250 GB SSD NVIDIA GeForce 940MX 2GB GDDR3
- Dell Precision Workstation 7710 17.3" i7 DDR4 16Gb 256Gb M.2 NVME SSD
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- xBox One x 1Tb lemezes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest