- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PLC programozás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
Nekem a Razr 40 Ultra van. Biztos nem cserélem le erre!
http://qwankido.hu/
-
zsolt501
nagyúr
Valaki magyarázza már el, hogy mi értelme volt a kamera körüli kijelzőnek pláne a széleknél és a sarokban.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
veterán
Asszonynak Flip5 telefonja van, azt is megnézik, amikor használja.
Az emberek 99,9%-a nem tudja megkülönböztetni a külső kijelzős félbehajtható telefonokat
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
janeszgol
félisten
A videóhang kivételével a kamera elsőosztályú! Nagyon jók a képek és a videónak is nagyon jó a képminősége.
A kijelző jó, a hardver teljesen jó választás. Jóféle! -
[Anduriel]
aktív tag
Magyarországon jelenleg egy helyen kapható (alza.hu) a motorola.hu is ide mutat, viszont ott az ár nem 525, hanem 500e. Nem sok különbség, de valamivel azért "olcsóbb".
Aki esetleg szeretne ilyen telefont és van lehetősége ausztriába rendelni az szerintem sokkal jobban jár, mert ott az induló ár 1200 EUR, ami hírlevélre történő iratkozással 1080-ra csökken és jár hozzá ajándékba egy moto buds+. Ezen kívül kedvezményesen lehet kötni rá akár 3 éves balesetbiztosítást is (1 év ingyen jár most).
A külső kijelzőre hol lehet várhatóan majd venni üvegfóliát? Aliexpress?
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
tag
-
Doki42
őstag
Nekem tetszik, jó kis csiki-csuki teló.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
prolad
addikt
Szép darab 40 Ultránál még nem állt teljesen össze a dizájn, itt már igen, jót tett a külső kijelző növelése. 2x kamerát értelmetlennek tartom, egy jó ultrawide többet ér, vagy ha zoom akkor legyen 3x. Én a Fold vonalon mozgok, de ha nem így lenne, akkor ez lenne az egyik kiszemelt.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem erről a formáról mindig a Nintendo Gameboy Advance SP jut az eszembe. Nekem telefontként nem gyere be. Nem kéne.
-
tibaimp
nagyúr
válasz viragdani01 #3 üzenetére
Az utolsó oldalon a specifikációknál, ez szerepel a táblázat tetején:
"Motorola Razr 40 Ultra" -- el van írva, ha jól gondolom!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Plug Life
senior tag
Nevetségesek ezek a gyűrött képernyős telefonok félmilláért 😂
-
veterán
válasz Plug Life #13 üzenetére
Az aktuális csúcs az mindig drága, várj pár hónapot és olcsóbb lesz. Fél évvel a megjelenés után vettünk az asszonynak Flip5 telefont, a bemutatáskori árának 60%-áért
A gyűrődés pedig az esetek 80%-ában nem is látszik, 15%-ban pedig látszik, de nem zavaró
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Rigormortiis
veterán
Mocskos jól néz ki az a külső kijelző
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
veterán
-
aktív tag
válasz Donki Hóte #20 üzenetére
Igen, magam is így használok három kártyát, melyekből egyszerre kettő lehet aktív. Roppant praktikus.
-
Hallosz
senior tag
Pofás darab, tetszik. Próbálok rájönni arra, hogy ha a kijelző körömmel megkarcolható, akkor miért van a betonra rakva és ott fotózva
-
Crafter32
őstag
Samsung híres a garanciális problémákról, nem nagyon bírja a nyitogatást. Miután a kijelző kuka lett ráfogják, hogy leejtetted a telefont.
Motorola mennyibe más? Ha egyáltalán más.... Itt mire lehet számítani hosszútávon, esetleg azért rövidebb a támogatási idő, mert tudják a telefon úgyis kuka lesz addigra?
Nem trollkodásból írom, tényleg érdekelne mi lehet a valós élettartam? -
[Anduriel]
aktív tag
válasz Crafter32 #23 üzenetére
Pontosan ugyanezen a problémán mentem keresztül a Samsung szervíznél, a telefon patika állapotban volt, tokban, mégis arra fogták, hogy mechanikai sérülés van rajta.
A Motorolának úgy látom, hogy Angliában van motocare szolgáltatása, ha itthon is lenne az valószínűleg segítene az eladásokon, mert pont a tartósság a legnagyobb félelem szerintem ezzel a kategóriával.
-
MikeWazowski
veterán
Jól néz ki, de azért a Fold szerintem még mindig "menőbb"....
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
[Anduriel]
aktív tag
Sajnos nálam egyáltalán nem így történt, írtam hivatalos levelet a Samsungnak és annyit írtak, hogy kivizsgálják, majd utána, hogy a szerviz véleménye alapján nem javítják. Azóta is itthon mutogatom néha a "mechanikailag sérült" telefonom az ismerőseimnek, hogy keressék meg rajta a sérülést.
-
helixP
nagyúr
válasz [Anduriel] #27 üzenetére
És nem fenyegetted meg őket békéltető testülettel, stb.?
Sajnálom, eddig Te vagy az első, akinél a szerviz utáni vizsgálatot követő fellebbezést nem fogadták el.[ Szerkesztve ]
-
[Anduriel]
aktív tag
Nem, mert őszintén szólva úgy voltam vele, hogy ennyi energiát nem ér meg nekem.
Összeszámoltam, hogy az elmúlt 1,5 évben kb. 5M Ft értékű terméket vásároltam tőlük, a vállalkozásom egyik szolgáltatása is egy Samsung tabletre épül(t), de ezután nem vásárolok semmit tőlük.
Ezt leírtam, de gondolom nem ez a számukra kevés pénz fog nekik hiányozni, hisz tavaly is rekord bevételük volt. Mindenesetre kellemetlen tanulság.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy itthon a "customer service" kritikán aluli, tisztelet a kivételnek.
-
addikt
Egész jók a képek és a kijelzők is nagyon jók, na meg továbbra is a legszebb flippes teló.
JóféleeeRealme GT 6T Eladó..!!!
-
janeszgol
félisten
válasz [Anduriel] #30 üzenetére
Hat igen, gaz. Plane az, hogy konyorogni kell a fel millas telo normalis javitasi hozzaallasaert. Regen a Samsung haztol-hazig szervize egyedi volt. Amit lehetett azt haznal szereltek. Ha nem lehetett, akkor vittek, majd hoztak.
Ebbol lett az, hogy leccizni kell azert, hogy ne hazudjanak. Undorito! -
veterán
Kinek, hogy,
nekem sokkal jobban bejön, ha nem kell külső kijelzőre vigyázni.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-myself-
tag
A motonak is van hasonló funkciója mint a DEX a Samsungnal? Régen olvastam ilyesmiről, de nem tudom hogy folytatták e
Nexus forever...
-
NeRo28
aktív tag
Őszintén,miért nem elég a 3+1 év frissítés?A telefon nem fog annyit bírni úgy ,hogy itt ezt nem rónám fel hibaként!
-
veterán
Az átlag újtelefon-vásárlót valóban nem érinti a 3+1-től több, ebben egyetértünk.
Mindenki veszi a következőt.Előkerült a fiók mélyéről a 2017-es Sony XA1 telefonom. Hibátlan. Korábban nem volt szívem eladni.
Most egy kicsit rá is cuppantam, lehet hogy befogom telefonnak.
Android 8.0.0 van rajta, utolsó frissítése 2019.
Milyen jó lenne ha tovább frissült volna, akkor talán még bankolni is mernék vele...
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Crafter32
őstag
Ez nem normális dolog. Alapból hazudik a Samsung és még mi írjunk levelet neki, hogy légyszíves már mégis megjavítani az ipari hulladékot. (Nekem is Samsung van). Apple kifejezetten utálom, de abban igazuk volt, hogy nem megbízható technika így még nincs náluk.
Csodálom, hogy ebből még nem lett botrány, mint az akkumulátorokból, bár itt a repülőgépen nem mondják most be kérjük a Samsung telefonokat kikapcsolni. -
veterán
Még nem volt korábban Flipes telóm. Ma hozza a futár, a belsejére ennek nem kell fóliát rakni , ugye ? A külső kijelzőre érdemes ? Arra van valami ajánlott ?
3njoy the Lif3
-
icezozo
addikt
http://qwankido.hu/
-
Gábor-KJ
őstag
Nagyon klassz és nem utolsósorban hasznos is!
Hol lehet ilyen szütyőt beszerezni - pl a Razr 50 Ultrámhoz?
Gondolom méretre egyformák vagyunk 40U/50U.(?)Köszi a választ előre is
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest