- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Máris készül a Microsoft kézikonzoljaira a SanDisk
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozz12
tag
válasz
proci985 #10336 üzenetére
Átlátszó a hangszigetelés miatt nem lehet. Az Antec meg drága, mint a franc. És mint mondtam építeni szeretnék. És hogy miért? Mert egy olyan egyedi házat, szeretnék építeni ami megfelel az igényeimnek, különleges és még talán árban is jó. Kb. 15k -ra gondoltam. Úgy számoltam, ha nagyjából hagyományos méretű formájú lenne a ház, 45x20x45cm, akkor kerekítve 5 m2 üvegpaplan elég lenne, ami kb. 4000Ft (konkrétan 3kg 450g/m2 -esből, tehát még marad bőven). Ehhez 3kg poliészter műgyantát gondoltam, ami kb. 4500Ft.
Visszatérve az építés miértjéhez: egy olyan házat szeretnék, amivel (ha lesz egyátalán) az MTH -n is büszkén/nyugodtan meg lehet jelenni, tele van kisebb-nagyon praktikákkal, spécivel. A hangszigetelése és szellőzése is minél jobb. Kívül is, belül is látványos, egyedi. Mintaképek, ötletadók -
fero02
nagyúr
válasz
proci985 #10327 üzenetére
A legegyszerűbben és legbiztonságosabban sztem a 2-es képen látható lámpánál tudnád magadnak bekötni. A sorkapocs (csoki) kék és barna vezetéki mellé kellene bekötnöd a ventillátort (ha van, akkor a földelést a zöld-sárga).
Ha nagyon szakos akarsz lenni (és befér a sorkapocsba), akkor a vezeték végeit saruzod, ha kevésbé (vagy nincs szerszámod hozzá), akkor forrasztópákával becinezed, vagy összesodrod és bedugod a meglévő mellé. Kábelből nem kell vastag (0.75-től felfelé bármi jó).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest