Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Windows NT
üzenetére
Ugye ezt nem gondoltad komolyan, kvázi tag létedre, hogy ennek a kérdésnek egy külön topic kell?
Miért nem fért el itt?
(A címről már nem is beszélve...)
Zárom. -
Windows NT
tag
Üdv.
Hátha valaki találkozott már ezzel a hibajelenséggel, a címben szereplő nyomtatóm 2007 szeptemberi vétele óta szépen működött, de most megadta magát.
Szóval 1000 oldalas kezdő toner elég volt eddig, mert keveset használtam és a használat végén mindig felhajtottam a papírtálcát, hogy por ne menjen bele és ki is kapcsoltam, szóval nem sokat használtam, most viszont, ha papírt rakok bele egyenként mert egy oldalt nyomtattam volna.
A papírt berakom, és elindítom a nyomtatást rendben el is indul, de megakad miután kb. fél centire behúzta a papírt, és halkan még kattog is. A Windowsban nem jelzi, hogy ki fogyott volna a toner.
Kérdés, most kifogyás miatt csinálja ezt vagy elromlott a nyomtató?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
U.I. Szerviz közölte, hogy 3500+ÁFA a bevizsgálás és 10.000 FT az óradíjuk, ezért nem akarom elvinni szervízbe, inkább akkor újat veszek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Svájci jellegű bicska eladó
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miért nem fért el