Hirdetés
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Sebaj, gyorsan találtam egyet, ez a rendes Microsoft JVM, aki hasonló problémával kel és fekszik, annak itt a megnyugvást nyújtó link: [L]ftp://download.hirekmedia.hu/msjavx86.exe[/L]
-
andorpapa
őstag
Hát kb. másfél hónapja még a Microsofttól töltöttem le a JVM-t, ne vicceljetek, hogy azóta nincs ott! A végén még tényleg megkeresem!
-
andorpapa
őstag
Az a baja a testvéremnek, hogy újratettem a WinXP-t, de mivel abban nincs benne a Java Virtual Machine, így nem tud chatelni, márpedig a SP-t nem fogom letölteni, CD-n meg nincsen. Én meg lusta vagyok megkeresni a Microsoft azon oldalát, ahonnét le tudom tölteni a JVM-t. Szóval egy linkkel megdobhatnátok vodauser fejemet.
És Den: ne adj neki ilyen ötleteket, tudod milyen nehéz rendet tartani annál a gépnél, ahol a család többi tagjai (pl. Fipea) mulatja felesleges perceit? Még csak az kellene, hogy letöltögessen meg telepítsen!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest