-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
VinoRosso #65464 üzenetére
A fenti HK cucc valóban hülyeség sztem is.
Az egpu erősen sávszélességlimitált, 3060ti felett már látványosan fogja vissza a TB4 és az USB4 a gpu-t (40-50-60%-kal, minél erősebb a gpu, annál jobban) az asztali megoldásokhoz képest, az oculink lenne a megfelelő, meg pár kínai mxm megoldás, de ezek kinyírják a mobilitást, mert bontani kell a gépet a fel- és lecsatlakoztatáshoz.
Amit mutattam, az egy életképes megoldás, elfér akkora helyen, mint egy PC, bontás nélkül lehet le és felcsatlakoztatni. Az, hogy nem terjedt el, annak pont ugyanaz az oka, mint asztali PC-knél a custom vízhűtésnek.No de ez már nagyon off, befejeztem, mielőtt kapok a kobakomra.
ITX custom vízben pont benne vagyok, erősen limitált a hely ami miatt korlátozottan lehet megoldani, saját bőrömön tapasztaltam nem is olyan rég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest