- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON #52132 üzenetére
A legkisebb minimumokkal igyekeztem számolni, a különbség csak több lehet, mindenre őszinte vleményt mondana egy fogyasztásmérő, br annak a megtérülését ki se merem számolni.
Én ilyen esetben sosem megtérülést veszek alapul, ha szeretnék valamit megvenni, akor lemegyek és megveszem, és örülök neki, nincs pia, cigi, semmi olyan hibbi ami viné a pénzt, cserébe van napi 14-16 óra meló a gépnél, hadd legyen már nekem jó.
De a te oldalad is másképp néz ki, ha nem kell a 400-as táp, akkor eladod, az árához kell valamicskét hozzátenni, ami vételi helytől függően (itthoni kisker) egy lejárt garis ATX tápból friss, garis picopsu-t veszel, ergo nem csak a kisebb tápra, hanem a kisebb fogyira, és élő garira is fizetsz. Szóval szerintem ne várj, nem jársz a picopsu-val rosszul.Én annyire felkészültem, hogy ha megállna itthon a technika, legyen mihez nyúlni, hogy van most két zsírúj 5A-es meanwell adapter, van még pluszban egy 12V 5A-es, egy 6A-es, van sosem használt picopsu, paneltáp, meg van két kisgép pluszban, de akad ram, ssd, kisvinyó, meg bontatlan dobozos itx házikó is, szóval akármi lenne, egy fél óra múlva mehet tovább a meló, kb 50 kiló mindenféle kábel, röbb router, 1kW-os szünetmentes egy rákötött 60Ah-s autóakksival, ha áram se lenne.
De mindez már az én hülyeségem.#52138:
Szerintem a hdd sokat fog minden gépen, a használhatóságot erősen befolyásolja, de ami nálam totál kicsapta a biztit, hogy a T-s végű proci milyen lassú egy ugyanolyan, nem T-shez képest. Igaz, hogy az mág valami i5-4790t volt, vagy asonló, de szonyat különbség volt a sima és aközött, figyasztásban meg alig... Nem ilyesmi van benne, vagy valami gyengusz kétmagos? -
Chaser
legenda
válasz
PROTRON #52132 üzenetére
idle konnektorból max 20w környéke lehet az a gép
nemrég a 3800x-et teszteltem, de 4g-re fixálva, 3600-os ramokkal - 4 modullal ráadásul -
42-44w volt konnektorból x470 lappal - korábban b450-ekkel több, passz mért -
560-as platinum táppal, aminek "gyengéje" hogy kis terhelésen nem túl acélos - a többi sem, de ez valamivel gynegébb a többitől ebben a szegmensben - , tehát valósan talán-talán 30w körül evett úgy a gép, egy db 970 evo és gtx 1650 társaságában
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest