Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #52132 üzenetére

A legkisebb minimumokkal igyekeztem számolni, a különbség csak több lehet, mindenre őszinte vleményt mondana egy fogyasztásmérő, br annak a megtérülését ki se merem számolni. :D
    Én ilyen esetben sosem megtérülést veszek alapul, ha szeretnék valamit megvenni, akor lemegyek és megveszem, és örülök neki, nincs pia, cigi, semmi olyan hibbi ami viné a pénzt, cserébe van napi 14-16 óra meló a gépnél, hadd legyen már nekem jó. :D
    De a te oldalad is másképp néz ki, ha nem kell a 400-as táp, akkor eladod, az árához kell valamicskét hozzátenni, ami vételi helytől függően (itthoni kisker) egy lejárt garis ATX tápból friss, garis picopsu-t veszel, ergo nem csak a kisebb tápra, hanem a kisebb fogyira, és élő garira is fizetsz. Szóval szerintem ne várj, nem jársz a picopsu-val rosszul.

Én annyire felkészültem, hogy ha megállna itthon a technika, legyen mihez nyúlni, hogy van most két zsírúj 5A-es meanwell adapter, van még pluszban egy 12V 5A-es, egy 6A-es, van sosem használt picopsu, paneltáp, meg van két kisgép pluszban, de akad ram, ssd, kisvinyó, meg bontatlan dobozos itx házikó is, szóval akármi lenne, egy fél óra múlva mehet tovább a meló, kb 50 kiló mindenféle kábel, röbb router, 1kW-os szünetmentes egy rákötött 60Ah-s autóakksival, ha áram se lenne. :D
    De mindez már az én hülyeségem. :D

#52138:
    Szerintem a hdd sokat fog minden gépen, a használhatóságot erősen befolyásolja, de ami nálam totál kicsapta a biztit, hogy a T-s végű proci milyen lassú egy ugyanolyan, nem T-shez képest. Igaz, hogy az mág valami i5-4790t volt, vagy asonló, de szonyat különbség volt a sima és aközött, figyasztásban meg alig... Nem ilyesmi van benne, vagy valami gyengusz kétmagos?

• Chaser

legenda

válasz PROTRON #52132 üzenetére

idle konnektorból max 20w környéke lehet az a gép
    nemrég a 3800x-et teszteltem, de 4g-re fixálva, 3600-os ramokkal - 4 modullal ráadásul -
    42-44w volt konnektorból x470 lappal - korábban b450-ekkel több, passz mért -
    560-as platinum táppal, aminek "gyengéje" hogy kis terhelésen nem túl acélos - a többi sem, de ez valamivel gynegébb a többitől ebben a szegmensben - , tehát valósan talán-talán 30w körül evett úgy a gép, egy db 970 evo és gtx 1650 társaságában

Új hozzászólás Aktív témák