Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz #16939776 #15729 üzenetére

Most hirtelen nem is tudom, hogy találtam-e már rá korábban példát, de úgy rémlik, mintha igen.
    Mindenesetre felmerül a kérdés, vajon a tápcsatlakozó használatától függetlenül szükséges-e minden esetben a PCIe sín felőli betáplálás, vagy sem? Mert ha igen, akkor a picoPSU korlátai miatt ez esetben is érdemesebb a proci tápellátását külön biztosítani.

(#15730) pisztoly: Csak ugye arra is rátevődnek még a szállítás járulékos költségei. :( Nem tudom, ezen érdemben változtatna-e, ha megjelenne itthon is az Amazon, ahogy arról itt-ott olvasni lehetett.

(#15735) F34R: A táp méretezésénél a 3.5"-es HDD-k fogyasztását két esetben érdemes figyelembe venni.
    - Jellemző fogyasztás folyamatos üzemben. Ennek kell beleférnie a tartósan fenntartható 'max' értékbe, a többi 12V-os fogyasztóval együtt, jó szellőzés mellett.
    - Felpörgéskor, amikor a legnagyobb terhelést jelentik. Ez esetben viszont kapóra jön a picoPSU-k adatlapján feltüntetett, 1 percet meg nem haladó 'peak' terhelési érték, ami a 160-XT esetében 12V-on 15A.

További könnyebbség, hogy induláskor a proci fogyasztása - ha jól tévedek - kb. a maximális fele körül alakul.

Új hozzászólás Aktív témák