- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz Tikakukac #31426 üzenetére
Azt rakjuk mellé, hogy mennyi meló és mod ment bele az egyikbe a tudással nem is számolva, mire kiköpött 10 kiló anyagot és mennyi a másikba.
Pont ezt mondom, hogy ez egyrészt gépfüggő (lényegében a "belépő szintű", vagy nevezzük inkább otthoni gépek árspektrumának két végletével példálózol), másrészt ha én bölcsészként nulla műszaki tudással meg tudtam birkózni ezzel a szerinted igen komoly tudást igénylő feladattal 5 különböző belépőszintű nyomtató esetén is, akkor azért szerintem mégis csak egy kicsit túl akarod ezt misztifikálni. Értem, hogy mit akarsz üzenni, mielőtt... Csak szerintem túl végletes ez a "jónyomtatótcsaktöbbszázezerértkapsz"...Én elhiszem, hogy egy Prusa mindenben IS jobb, mint egy bármi más belép szintű gép (meg is kérik az árát), de otthoni felhasználásra nekem pl. "nem gépészként" is tökéletesen megfeleltek a fentebb felsorolt gépek. És NEM, nem kellett komoly mod, vagy meló egyikhez sem. Bár az A6-al én is küzdöttem a kezdetekben mint első nyomtatóval (hiszen semmit sem tudtam erről az egészről...), de aztán utánaolvasgattam, kérdezősködtem, kitanultam (volt mit...) és még mindig nulla moddal, de már használtam a gépet és elindultam a hobbival. Az első A6 és E5 totál érintetlen volt, ahogy a második A6 is, így is adtam el ezeket. A második E5-öt és a mostani X1-et már átalakítottam, tuningoltam egy kicsit, de szabad akaratomból és mert már képes voltam rá, nem azért mert enélkül használhatatlanok lettek volna, de tény, hogy jobbak lettek ettől, tehát volt hova fejlődniük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS routerek
- Pendrive probléma
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest