- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz BomiBoogie #41098 üzenetére
Vegyé ánuszt,nagyon jó kis kari!
-
Midway
senior tag
válasz holapito #41067 üzenetére
fm2 5800k ,2*4gb 1600mhz , 550w cooler master táppal.
tt contac21 cpu hűtő + 2*120 házhűtő van.
1600*900 felbontáson használom.
Játszani ritkán szoktam (csak megnézem az új játékokat) csak ezért kell direkt vga. Fontos a halk gép.Erre szerintem elég egy 7750 vagy 7770 nekem.
-
konci79
őstag
Üdv!
nvidia oldalon is ennyi gond van a kártyákkal/driverekkel?
Nézegettem a 260-as szériát,de ennyi problémával inkább maradok sima apu-nál...
Legfeljebb ha lejjebb megy az ára,akkor egy kaveri,és kevesebb gond.(1280-ba az is elég nekem elvileg,nem?).Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Hosszú kihagyás után újra belekezdenék a játékba (most megjelenő Thief, Diablo III). Jelenleg IGP-t használok, 42"-os FullHD TV-vel. Vagyis olyan kari kellene, ami (egyelőre) ezt a két játékot 1920x1080-ban tudja élvezhetően kiszolgálni. Egy Radeon R7 260X-szel szemezek. Árban nem szeretnék ennél többet áldozni rá.
Szerintetek elégséges ezekhez a játékokhoz? Persze nem minimum grafikán szeretnék játszani.
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Byll54
újonc
Sziasztok
Vga cserén gondolkodom 20-25k körül én hd7750 -re gondoltam, ebben a kategóriában van jobb? Intel e5200 cpu 3Gb ram mellé lenne milyen beállításokkal mennének rajta a játékok? BF4 multit szeretném kipróbálni de ahhoz a proci gyenge esetleg a cod ghost elfutna?
köszönöm -
Alister71
nagyúr
-
-
xmaas
őstag
válasz Byll54 #41110 üzenetére
7770 max annal erosebb kartyat folosleges a procid melle pakolni nemtudna kihasznalni, amugy a beallitasoktol fuggoen azzal a prociva lis lehet jatszani barmilyen jatekkal ha muszaj esetleg bepakolnek meg 1 GB ramot legyen 4 GB dual chanelben valamit segiteni fog teljesitmenyen
[ Szerkesztve ]
-
armin23
csendes tag
Sziasztok,
Egy GTX770 vásárlásán gondolkodom.
Az alábbiak közül melyiket érdemes választanom? (vagy mindegy, mert mindegyik jól teszi a dolgát??)
MSI N770 TF 2GD5/OC GTX770 2GB GDDR5
Zotac GeForce GTX770 AMP Edition 2GB DDR5
GIGABYTE GTX 770 2GB WINDFORCE3
ASUS GTX770-DC2OC-2GD5 GTX770 2GB GDDR5 OC
Köszi.
-
Dr V
őstag
Üdv!
Mivel nagyon nincs R9 280X, ezért az R9 290ben gondolkozom. Megéri a referencia hűtőset venni vagy várjak, amíg kijönnek a jobb hűtővel rendelkező verziók? 290Xre moddingolásról ki mit hallott? Nem sokat találtam róla.
Az adatlapomon lévő konfigba lenne hajtva.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
MurdR
veterán
Hali.
Pár nap kérdése, és rendelem is a 7790-et a PC-be, amit korábban ajánlottatok. (Hacsak nem változott valami mostanában, és van jobb áron kártya, bár nem hiszem hogy 30k-ért van jobb alternatíva....)
Két kérdés:
Arock H81M DGS-en elfér ez a kártya? (Valaki nézzen már utána legyen oly' kedves, mert nekem elég szűkösnek tűnik...)
Illetve igényel a kártya külső tápellátást? Mert ami van tápom (Csiftek arena 355) nem tudom van e rajta ilyen csati...MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
tixem
addikt
válasz gtamate2 #41123 üzenetére
mert hardverkernél nem volt csak asus meg giga, előtte gigát vettem de az rossz volt, így lett asus, ráadásul egy árban is voltak. De egy hibás vga alapján temetni a márkát hülyeség. Kibuktam rájuk én is, de a mostani cserében is giga a kiszemelt ennek ellenére.
(#41128) armin23
egyik oc, másik nem. De a nem oc-st is tudod tuningolni ugyanúgy.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
armin23
csendes tag
válasz chris0000 #41136 üzenetére
valóban 3 év van az msi-re is. csak elírás volt a 2 év.
Én hajlok az MSI felé. valahogy jobban tetszik a megjelenése(tudom nem a kinézet számít),
illetve kicsit magasabb az órajele is. de még gondolkodom a gigán.egyébként volt már msi kártyám, s tökéletesen üzemelt. gigával nincs tapasztalatom.
-
MurdR
veterán
válasz Vismajor01 #41137 üzenetére
Lec23tól veszem.
Nem szólt semmi ellene vagy mellette, ezt ajánlották. Püben küldöm az oldala címétMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
armin23
csendes tag
válasz chris0000 #41140 üzenetére
köszönöm a válaszokat ismét.
a lightning már nem fér bele a keretembe. a 2 említett vga-t tudnám megvenni elfogadható áron.
MSI GTX770 TF3 2GD5/OC GAMING (új, 3 év gar) (82k)
GIGABYTE GTX 770 2GB WINDFORCE3 (új,3 év gar) (83k)
S továbbra is MSi- felé hajlok kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
flurider
aktív tag
Hi!
A jelenlegi vga-m (Sapphire HD4870 512) egy ideje kilogott a sorbol, most lecserelnem.
Ati fan vagyok es mindenkepp uj erdekelne, de legalabb garos. A keret 50+-, de nyilvan olyat szeretnek, ami az adott tobbi cucchoz a legjobban passzol. Foleg jatekra kene, FULLHD felbontasban, huzas nelkul.QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz
Asus P6T
3x2GB DDR3-1600 (Kingston 9905403-152.A00LF)
WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device (931 GB, IDE)
WDC WD20EARS-00MVWB0 ATA Device (1863 GB, IDE)
+LG DVD iro
FSP Bluestorm II (500W)(opcio az egyik vinyo kicserelese egy kulsore a tap miatt)
Szoval ehhez kene.
Mit ajanlotok?
Koszi
Csillagkörü Litér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest