- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmaas
őstag
válasz flurider #41146 üzenetére
Itt olcsobb Nezd meg a linket pcx ben olcsobb ugyan az a msi kartya 1800 forintal vagy ha nem idegenkedsz vasarolni itt hardverapron meg olcsobban kijossz
-
Torry
addikt
Sziasztok!
i7 2600K mellett jelenleg egy 6950 van, 270x-re lenne értelme váltani? Mantle-tól én azért egy +10-20%-t mindenképpen várok.
Amennyire nézegettem inkább gyűjtenem kellene, de eggyel fentebbi kategória jóval drágább, annyit meg nem szeretnék költeni vga-ra.Köszkösz!
-
rétisün
veterán
üdv,
most egy Gigabyte HD 6870 vga-m van, 1 giga rammal, és Core i5-2500K@3.3 GHz proci van a gépben. mire lenne érdemes a vga-t cserélni, amit még 'kihajt' a proci?
köszi!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
sakal83
addikt
válasz rétisün #41156 üzenetére
ha egy kicsit meghúzod:
7950/7970/280X, 670/680/770
Nincs számottevő különbség ezen vgak között, ha nem vagy fps vadász, és a vgak tuningolásától nem riadsz meg.
Személyesen próbáltam ki az elmúlt napokban a 670/7950/7970 triót, egykutya az összes. Most használtan a 670-nek van jó ára az 79xx-sek a bitcoin vadászok miatt irreális áron vannak
Újan én most nem vennék vgat ebben a kategóriában, esetleg 770-et, de kizárólag szénné tuningolhatót, a topikjában tudnak írni típusokat.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv!
A mostani Radeon szériáknál már nem divat a Low profile kivitel?
Egyedül a Sapphire 6670-et, és a 7750-et találtam ebben a kategóriában, és ezek is ritkák, mint a fehér holló.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
őstag
Sziasztok.
Mostani viszonylatban egy gtx770 jó kártyának számít? Elfutnak rajta a játékok?Ati ba mi lenne a párja ami hasonló teljesítményt nyújt? Köszi
-
Sondi1986
addikt
válasz AxBattler #41158 üzenetére
akadnak a 200-ból is low profilú kártyák: [link][link]
Vagy low profilú hűtőbordás: [link]lajosx A 770 konkurenciája a R9 280x, de elkapkodták őket, és nagyon nagy mázlinak kell lenni hogy találj valahol mert ha érkezik is belőle 1 órán belül el fogy.
[ Szerkesztve ]
-
rozsa_bence
csendes tag
Sziasztok!
Maximum 60k-ért milyen videókártyát érdemes venni? Játékra szeretném használni.
Amit idáig kinéztem:
http://ipon.hu/webshop/product/asus_r9270x_dc2t_2gd5_r9_270x_2gb_gddr5_pcie/537833Ez lenne a legjobb választás?
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz rozsa_bence #41162 üzenetére
Újan 760/270X
Használtan 670/760/270X
Ebben a sorrendben
-
Geza26
senior tag
Hello!
AMD x240-es proci mellé milyen videokártyát érdemes venni?
Köszönöm!
Géza
-
jimspie
tag
Hali,
egy i3 530-as régi sz*r kb mennyire tudna kihajtani egy r9 270-est? Egy hét múlva szeretném megvenni (persze hamarosan lapot és procit is cserélek speciel i5 4670-re).
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
i3-4130 mellé melyik a legnagyobb vga amit még ki tud hajtani?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
haypro
senior tag
válasz thomeef #41170 üzenetére
Ha nem tervezel processzor cserét, és akarsz processzor-igényes játékokkal (pl. BF4) játszani, akkor 7790/R7 260X.
De a helyedben simán melléraknék még egy GTX660/R9 270/R9 270X/GTX 660 Ti-t.
A kevés szálat használó játékokban bármelyik AMD FX procit megveri.[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
herrkoser
tag
Sziasztok!
Meghibásodott a HD5850 videokártyám és segítséget szeretnék kérni, hogy mit vegyek helyette. A konfig amihez menne a kártya:
Alaplap: Asrock P55 Pro
CPU: Intel Core i5 750 2.8ghz Lynnfield
Memória: Kingston 4gb ddr3 1300mhz
Táp: Chieftec GPS-550 ABMagamnak teljesen új gépet rakok össze, ez pedig majd rokonokhoz fog kerülni. Az új helyen csak 1440*900-as monitor van, viszont játékra is fogják majd használni, ezért szeretném ha nem lenne nagy teljesítménybeli visszalépés az 5850-hez képest. Úgy tudom a gyerkőc főleg LoL-t és WoW-ot játszik.
Köszönöm a segítséget!
-
Kiskun
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, az alábbi videokártyák közül melyik a legjobb? Mi a különbség köztük? Ár érték arányban melyik a jobb? én az első és az utolsó közt vacillálok, de ti jobban értetek hozzá
Asus GTX760 2GB GDDR5 GTX760-DC2OC-2GD5
Asus GTX760 2GB DDR5 OC GTX760-DCMOC-2GD5
Asus GTX760 2GB DDR5 GTX760-DC2T-2GD5
Gainward GTX760 2GB DDR5 Phantom 426018336-2999
Gainward GTX760 2GB DDR5 426018336-3002
Gigabyte GTX760 OC 2GB DDR5 GV-N760OC-2GDSegítségeteket előre is köszönöm
-
Kiskun
csendes tag
válasz bandi0000 #41182 üzenetére
Asus GTX760 2GB DDR5 GTX760-DC2T-2GD5 : 78,242 Ft
Asus GTX760 2GB DDR5 OC GTX760-DCMOC-2GD5 :69,527 Ft
Asus GTX760 2GB GDDR5 GTX760-DC2OC-2GD5 : 64,948 Ft
elég nagy a különbség, így sztem megéri már A 670 is megfordult a fejemben, de az szintén sokkal drágább, 70k körül ezek vannak. -
kalmarzoli
csendes tag
Szevasztok.
Behalt a régi vga-m és persze hogy lejárt a gari így új vásárlása lett esedékes .
50-60e Ft-m van rá, BF3 - F1 2013 - WOT amiket szoktam használni ezeket kellene hajtania 1920x1080-ba w-hight vagy ultrába .
Köszönöm a válaszokat . -
tixem
addikt
-
tixem
addikt
válasz kalmarzoli #41188 üzenetére
Tuningolva szépen teljesít [link]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
ViSAS
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni. A napokban halt meg a Galaxy GTX 260-as kártyám...a BIOS kockázva jelenik meg, a windows kékhalált kap a betöltődése előtt az nvidia egyik sys kiterjesztésű illesztőprogram-részletére hivatkozva, és a többi. Szóval ennek annyi, csak csökkentett módban képes futni a windows, így most is így írom meg ezt a hozzászólást, hogy 800x600-as a felbontása a képernyőnek és rózsaszín kockák akadnak 2 cm-enként. No' de mindegy. Részemről szépen teljesített, dehát itt az ideje venni ugyebár egy újat. Tudnátok nekem ajánlani egy hasonló teljesítményű kártyát? Ez amúgy egy komoly fűtőkazán is volt, és ugyebár nem is mai darab. Gondolom a mostaniaknál ugyan ilyen teljesítménynél már nincs ilyen gond és is nem túl drágák.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
ViSAS
senior tag
Az alaplap Gigabyte GA-P35-DS4 (2.0), a proci egy E6750-os Intel, a táp pedig 550W-os Cooler Master, a memóriák pedig 4x1GB Kingston HyperX 800MHz-en.
Az árról nem tudok sokat mondani, inkább az ár parancsol nekem, nem fordítva. Lehetőleg minnél olcsóbban szeretnék kijönni egy legalább ugyan ezen a szinten lévő kártyával, ha picit jobb is az még belefér. -
Nikla
tag
Sziasztok,
el jött az idő, hogy a gépembe videokártya kerüljön..
Gép:
Motherboard
CPU Intel Core i5-3450, 3300 MHz (33 x 100)
Motherboard Asus P8H77-V (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Motherboard Chipset Intel Panther Point H77, Intel Ivy Bridge
System Memory 7877 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
Monitor Dell U2312HM
Táp: nememlékszem 350W terv szerint egy 5/600-es FSP aurum-ot kap most a kártyával együtt.Lelkem AMD párti videokártyában.
Terv, hogy a monitor kap egy ikertestvért hosszútávon.Amit szeretnék: egy pár évig ne kelljen hozzányúlni, nem vagyok sem FPS maximalista, se " a következő 5 évben menjen rajta minden game ULTRA settingsen" hozzáállású. Munka miatt szerintem havi szinten játszom annyit mint más 1 hét alatt..
Amit játszom: PS () Mobák, néha bármi mást is, de nem zavar ha "csak" 30Fps-en.
Amiben segítségetek kérem:
290 vagy 270X CF? (vagy ez baromság H77es lapon? :\ )
Ár kb mindegy, szánok most rá, de feleslegesen túlkölteni sem akarom magam, mert az igények szerintem nem nagyok.Vagy ne "dobjam ki a pénzt" és vegyek egy 270X-et és kész? Ha eddig kb "jól elvoltam" az integrált videokártyával is
Köszi
Remek, sikerült választ írnom
[ Szerkesztve ]
Ha a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)
-
tixem
addikt
itt a pénzed szab határt mindennek. Cf-et én nem építenék, inkább vennék egy erős kártyát. Mellesleg sem a 290 sem a 270x cf nem fog 5 évet bírni maximális részletességen.
290-re +1, 3 évig biztos elég lesz. De előbb tápot rakj alá
-
Nikla
tag
Köszi, táp biztos lesz cserélve.Pont ez a bajom, hogy nem gond most akár a 290 OC WF se ár oldalról, csak azt hiszem arra amire nekem kell, sok. Ezért elkölteni rá 140-et is sok, ha lehet, hogy egy egy 40-50e res kártya is bőven tudja ami nekem kell.
Ha a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)
-
tixem
addikt
gtx 760 is elég lehet, ha a későbbiekben esetlegesen hajlandó vagy visszavenni a részletességből.
Tuningolva hozza a 7970-et alias 280x. 65 ezer pénz, 55 ezer körül van r9 270x, az tuningolva hozza az alap 760-at.
[ Szerkesztve ]
-
Nikla
tag
köszönöm.
Abban tudtok véleményt nyilvánítani ha megkérlek titeket, hogy melyik kiépítését érdemes a kártyának? mert van vagy 600 féle.. Amit preferálnék az a halkság lenne főleg.
Amit néztem:
Sapphire toxic
vagy
GB WFx3Sapphire:
+:
Sapphire
Toxic hűtőről olvastam a legjobbakat eddig: leghalkabb, tuningot is bírja, stb.
2 év gariGigabyte:
+:
3 év gari
WFről is nagyon jókat olvastammivel az eltérés 3-4e forint...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest