Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányos topik
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Pécsi gyerek #99000 üzenetére
Nézd meg az ipon meghibásodási statisztikáit mondjuk a HD 7000-es szériára (ami a bitcoin láz alatt volt elérhető). Tudom, nem reprezentatív, de 10-20-70% ahol van hozzá adat. És ezek a garanciaidőn belül tönkrement kártyák, amiket jeleztek feléjük.
És akkor nem uralta ennyire a bányászat a piacot. Én azért aggódnék emiatt.Üdv, pengwin
-
Cs1csó
félisten
Üdv emberek!! A jófogáson már bányász - rig keretet árulnak! Reménykedjetek, hogy alkonyodik már a dolognak.
-
chopin42
őstag
Kissé gondban vagyok...ti melyiket vennétek?
1.) giga g1 1060 6gb, rev.2, 3 év papíros garancia ph-s kollégához, bontatlan.
2.) msi camo squad (gaming x) 1060 6gb, 3 év alza garanciával, ph-s eladó nevére (500 napja regisztrált, van sok piros), bontatlan.
3.) asus strix 1060 6gb, 2019 október 18-ig aquába garis, használt.
Árban egyforma a 3, a strix olcsóbb egy ezressel.
(hajlok az msi felé, de alza, a gigáról vegyeset hallottam, + az eladó ki tudja meddig lesz, a strix meg használt)
Mindegyiknek van előnye, hátránya
Vagy esetleg használt 970 65k körül, persze használt, kevés garival[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
pengwin
addikt
válasz
chopin42 #99005 üzenetére
Én a Strix-et venném, de az MSI is korrekt. Mondjuk ez már ízlés kérdése is.
Mennyibe kerülnének az 1060-ak?Szerintem GTX 970-et használtan ne vegyél 65 ezerért... annyiért gondolom ilyen 0-12 hónap garanciás darabok vannak, az meg kb. semmi.
Fentebb linkeltem boltot, azt is nézd meg, ha már a GTX 970 is képbe került.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a 6850-es kártyámat. Intel I7-860 procim van, 8 giga rammal. FullHD-ben szoktam játszani, de nem a legújabb címekkel illetve nem zavar, ha nem full a felbontás.
Ha lehet ATI kártyát szeretnék újra, 40-50 ezer körül, használtat. Milyen típus(ok) közül válasszak?Köszi!
W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
pengwin
addikt
válasz
Warpig #99014 üzenetére
Ennyiért most R9 285/380-at kaphatsz, jellemzően garancia nélkül, egész korrekt áron. Sapphire Nitrók jó kis kártyák ebből a generációból.
Van még HD7970/7950/R9 280/R9 280X akár olcsóbban is, de ezeket ne vedd meg garancia nélkül, főleg a HD 7000-szériát: sorra halnak meg a kártyák.
RX 460/560 is van ennyiért, de ezek csak sok garanciával, 4GB VRAM-mal érnek ennyit, jóval gyengébbek az előzőeknél.Ezek még egész korrekt ajánlatok is. NVidia oldalon 1050Ti fér bele a keretedbe, ami azért a 460/560 kivételével gyengébb a Radeonoknál (közelíti a többit, de gyengébb).
Üdv, pengwin
-
atee
őstag
válasz
chopin42 #99017 üzenetére
Oliver rendben van. Két db. MSI Armor 1080 at vettünk tőle! Alzás garancia nem rosszabb mint bármi más webshop gari!
Még mindig jobb mint a taghoz szóló garancia aminél még 1000+ pozitív után is volt mostanában probléma!
Igaz nem a garanciával hanem a teljesítésekkel![ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
válasz
chopin42 #99017 üzenetére
Nálam első a kisker gari,utána jöhet a többi.Mondom ezt úgy,hogy még soha nem volt rá szükségem,és most is "papíros" kártyát vettem újonnan.
Szóval te döntsd el,mi a fontosabb neked,én szeretem kibontani,és elsőként használni a kártyát,legalább tudom,mi az előélete.XXX
-
chopin42
őstag
válasz
Pécsi gyerek #99020 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Sorrend: hívom olivert, ha minden rendben okés, ha valami gáz van, megy a strix, ha gáz van azzal is, megy a giga, ha gáz van, várok. ez így okés, nemde? (súlyozás: egyik legjobb kártya+bontatlan, kiskergarival, 2. helyen egy jónak tűnő eladó strix, bolti garival ami több mint 2 év, 3. hely bontatlan kari megbízhatónak tűnő eladótól)
-
SoulesRaiden
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat a korábbi kérdésemre. Kérdezek valami még megosztóbbat AMD vagy NVIDIA? kb ugyan ezen az árok 60k láttam Sapphire RX 560 4GB Pulse kártyát és ugye a ASUS STRIX-GTX1050TI. Vélemények?
Ezen kívül én csak azért vacillálok hogy mi legyen mert nem tudom mennyi lenne a teljesítmény javulás a mostani 270Xhez képest mert (jó nyilván lesz) de tesztek alapján nem ugranék dimenziót már ha értitek
Csak sok 1050TI látok 50-80ig árazva(ipont nézve) és sok különbség nincs csak a hűtés ahogy láttam. Max pár mhz különbség még mert OC. Na elnézést ha hülyeséget zagyválok csak kíváncsi vagyok ki hogy látja és érdemes e belemászni új kártyába mert ahogy néztem 60 a plafon utána már szakadék van a kártyák között. -
chopin42
őstag
válasz
SoulesRaiden #99022 üzenetére
Ahogy én tudom, az 1050ti erősebb az 560tól, így ha egy árban van, érdemes (lehet) azt venni.
-
xxxpepe
tag
Srácok tudnék egy ilyen kártyát teljesen újat bontatlant MSI Radeon RX 470 Gaming X 8G 50k-ért!
Szerintetek megérné megvenni vagy inkább vegyek egy GTX10606gb-ost??? -
pengwin
addikt
válasz
SoulesRaiden #99022 üzenetére
Az 1050Ti erősebb, az 560-nal nem lépnél előre az R9 270X-hez képest
Üdv, pengwin
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy 4K s tv-t gondoltam rákötöttem a gépemre es nézem a 4K s MKv at! Szomorúan tapasztaltam, hogy a g3258 as Pentium proci es a gtx 750 ti , elvérzik a hevc kódolasu filmeknel, a kérdés , hogy milyen videokártya kellene , hogy elvégezze hardveresen a videokártya a dekódolást , mert a proci az nem túl bika hozza, de mar nem akarom azt is fejleszteni ! Koszi az ajánlásokat!
bandi
-
-
atee
őstag
válasz
xxxpepe #99039 üzenetére
Nézd! Ha itt van az aprón akkor látszik, hogy új ember vagy sem. Újtól így biztosan nem venném meg.
Ha pedig valami jófogásos téma akkor semmiképpen sem.
Pont a jó árral teszi vonzová! Lehet, hogy nincs benne trükk, de elég bizonytalan a dolog. Nekem nem érné meg a kockázatot! A próbagari is csak akkor ér valamit ha olyan tag adja aki nem 50 ezren akarja a becsületét eljátszani!D-day 2002-01-04 01:54
-
kolopele
veterán
válasz
xxxpepe #99039 üzenetére
Ha jófogásos akkor mondd neki hogy előre utalsz, utána priviben küld el nekem a számlaszámot névvel együtt.
Ha azok közül van akik ellen eljárás folyik (itt is vertek át embereket már) akkor tudok segíteni hogy ne legyél te is áldozat. Azért a hirdetés linkjét elküldheted priviben, valószínűleg egyből megmondom közülük való e. -
távcsőves
senior tag
válasz
xxxpepe #99033 üzenetére
Az rx470 kiváló ár/értékű vga volt a maga idejében, ha nem volt AMD ellenérzésed. De értsd, 50ezer Ft annyira olcsó, hogy 1050Ti gaming, boltban nem volt ennyiért. (53000ft volt a legolcsóbb, amit láttam) És ez a vga sokkal gyorsabb. Sztem ne éld bele magad. Amit írtak is, kipróbálni nála de rendesen, az abszolut minimum.
-
bandi20
aktív tag
-
kolopele
veterán
válasz
xxxpepe #99049 üzenetére
Persze, hogy le ne bukjon megint, ez a szövege újabban. Nézd, a te dolgod, én nem akarok beleszólni, de minden egyezik vele kapcsolatosan, a hirdetés stílusa (keres miközben elad), a helyesírási hibák, a kapta a kártyát sallang, meg hogy nincs utalás csak személyes átvétel. Ha van is ilyen kártyája akkor valószínűleg lopott. Vedd meg személyesen ha úgy látod jónak, de akkor vállalod hogy nincs rá gari, de még azt is hogy hibás. Az árát soha nem fogod viszontlátni, hidd el nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós kamerák
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Politika
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Olasz autó topik (Fiat, Lancia, Alfa)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest