Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- [Re:] Kína két legnagyobb szoftvercége új operációs rendszeren dolgozik
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
- Utoljára frissítve: 2016-08-03 12:45:37
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Hozzászólok Aktív témák
-
Csupingo
addikt
Rx 470 is szokott lenni 55 körül. Vagy új 3 GB-os gtx 1060, az garanciális és tápot se kéne cserélned. Gyorsabb mint a 780, vagy 970. (Mintha kicsit feljebb ment volna az áruk.)
Mi a panasz? Víz alatt fullad? Értem. (Maksa) Micsoda? 35 cm. Francia kenyér bukósisakkal. IHM
-
Peace
addikt
Nem feltétlenül...csak az a fránya fogyasztás. Meg azért csak egy öregecskébb kártya. Gari ide vagy oda, akkor is régebbi.
Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt.
-
Czimby
őstag
Előnye kicsit erősebb gpu, hátránya kicsit kevesebb ram. A 4-ből csak 3.5 igazi.
Hosszabb távon a 470 nyerőbb mindenképp, DX12, Vulkan
-
KoPiati84
tag
Vga vásárlás előtt állok és hozzáértés hiányában kérném a segítségeteket. Az általam játszott játszott játékok: FIFA 17, GTA V, Assassin's Creed sorozat.
A alábbi karikat néztem ki, de nem tudom, melyik a jobb:
https://www.pcx.hu/gigabyte-rx460-4gb-gddr5-gv-rx460wf2oc-4gd-videokartya-131234?searchText=rx%20460
https://www.pcx.hu/gigabyte-gtx750-ti-4gb-ddr5-gv-n75twf2oc-4gi-videokartya-339571?searchText=gtx%20750%20tiVagy esetlegesen ebben az árkategóriában valamit tudnátok ajánlani.
Konfigon:
Proci: A8 7600K
Ram: 8gb 1833mhz
Oprendszer: Win 10 64bitElőre is köszönöm a segítséget.
Lelkes amatőr
-
bishoplogan
senior tag
Max 100k alatt szánnék rá... Ja és érdekelne a teljesítmény fogyasztás is, amiket majd írtok példának VGA-nak
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
ajanljatok nekem vgat legyszives.
uj vgat keresek ar 100 120k kozt.i7 6700 CPU 16GB ram melle kellene.
Nem a jatek lenne a fontos, hanem Linux alatt szamolas.
Mondjuk egy GeForce GTX 970 4GB GDDR5 256bit PCI-E jo lehet erre?koszonom
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Mulder614
csendes tag
sziasztok!
Szeretnék egy rx 470 videókártyára váltani a mostani hd7770-t. az lenne a kérdésem hogy szerintetek a mostani konfigom ki tudná használni azt a kártyát vagy inkább érjem be egy rx 460-al...
ASRock FM2A68M-DG3+ ram 8giga ddr3. processzor Athlon x4 760k (a mostani tápom lecserélem amugyis a kártya miatt) -
Ha hajlandó vagy elfogadni, hogy nem futja ki teljesen magát a vga, és időnként belassul, akkor mehet akár a 470. Főleg, ha hosszabb távra tervezel, és ha egy-két éven belül platformot is fejlesztesz. De azért még így is bőven több fpst kapsz, mint 460-nal.
SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500
-
Rive
addikt
Üdv,
Régebbi PhenomII gépbe kellene már gpgpu képes videobigyula, linux alá, használt, 20k alatt.
Lényeges szempontok: néhány régebbi játék alatt elfogadható teljesítmény, Linux alatt problémamentes (2D, 3D) működés, ismert/támogatott gpgpu, és lehetőleg: csend.
~ mi az, ami jó lehet?
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Bulizzar
újonc
Sziasztok!
Egy nVidia GTX 950 (használt) vásárlásán gondolkodom és az alábbi kérdésem lenne:
Van értelme ASUS-t venni vagy a Gigabyte is megbízható hosszútávon (2-3-4-5 évig is megtartanám, nem mozgatnak annyira meg az új játékok és a High/Ultra beállítások, az a cél, hogy ne halljon meg)?
A másik, látok sok "Mini" kártyát. Értem, hogy ezeknek a lényege h MicroATX és Mini ITX-es házakba is beleférjenek a kártyák, de van bármilyen (teljesítménybeli/élettartambeli) különbség a normál kártyákhoz képest? Persze, ezeken 1 venti van, nem 2 vagy 3, így gondolom egy plusz venti a házban nem árt neki, hogy ne melegedjen, de ezen kívül?Előre is köszi a segítséget,
Üdv -
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezek venni egy új videokártyát. A felállás az, hogy páromnak nemrég összeraktunk egy (régi)új számítógépet; ő megkapja a régi 760-at amit most használok, én pedig vásárolok magamnak egy újat ami még bírja egy ideig a strapát.
A keretem 60-65.000 forint. 1080p-n szeretném használni a kártyát, régi és újabb játékokhoz is (például Mass Effect: Andromeda, Deus Ex Mankind Devided). Elsősorban GTX1060-an (3 GB-os verzió) és RX470-en (4 GB-os verzió) gondolkodtam, mert körülbelül egy áron vannak. A 1060-as ár/érték arányát tekintve jobb vétel lenne DX11 szempontjából, viszont a 470 jól teljesít DX12 alatt ugye. Őszintén szólva nem tudok dönteni a két típus között pont emiatt. Tudnátok benne segíteni, melyik érné meg jobban?
Illetve a rendszerem: i5-4570, 2x4 GB RAM, MSI Z87-GD65 Gaming alaplap, Corsair CS550M tápegység, Samsung 840 EVO 250 GB SSD, Dell P2417H monitor. Szerintem nem lenne bottleneck a rendszerben akármelyik kártyát is választom, de kitudja..
-
Csupingo
addikt
Mivel nem olyan régiek még ezek a kártyák, nem igazán lehet megjósolni, hogy melyik megy 4-5 évig.
De ha a megbízhatóság a cél, akkor olyan megoldásokat keresnék, amin hűtve van pl. a vrm is a kártyán. Most gyorsan átnéztem 4-5 fajtát, plusz bordát csak az msi gaming-en és a gigabyte xtreme-en láttam. Valószínűleg a kisebb változatok hűtése ebből a szempontból is rosszabb. Ha jól tudom, az evga kártyáira ki lehet bővíteni 5 évre is a garanciát.Mi a panasz? Víz alatt fullad? Értem. (Maksa) Micsoda? 35 cm. Francia kenyér bukósisakkal. IHM
-
JegesEmber20
aktív tag
Szerintem mehet a 470 4GB
Privátra illik válaszolni :)
-
Mindekettő mehet, egyformán jó az ár-érték arányuk.
A 1060 kicsit fürgébb DX11 alatt, ez a 1060 előnye.
DX12 alatt kb. egál.
A 470 kicsit több rammal szerelt, ez a 470 előnye.
A 3GB nem használhatatlanul kevés, a 4GB meg nem fantasztikusan sok, hogy ez alapvetően eldöntsön mindent.Azonos árban egyformán jót kapsz két különböző megközelítésben. Vedd meg érzésre, amelyik jobban tetszik. Kicsit gyorsabb, vagy kicsit több ram.
[ Szerkesztve ]
SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500
-
Hannibhál
őstag
Ha hosszútávra kell akkor az rx 480 ha kb 2 év múlva cserélné akkor az 1060as, meg hát érdemes lenne megnézni milyen játékokkal játszik s megnézni melyik gyártót preferálják jobban
trust me, i'm finally an engineer:)
Hozzászólok Aktív témák
Melyik az erősebb kártya?
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Gtx 960-R9 380 pro-kontra érvek
AMD Sheets - AMD átnevezések, azonos típusok táblázatba foglalva
Fallout 4 vga teszt
- Teszt AMD Radeon RX 480 8 GB – az új népkártya?
- Teszt GeForce GTX 950, a legújabb középkategóriás
- Teszt AMD Radeon R9 Fury X és ASUS Strix R9 Fury teszt
- Teszt A Radeon R9 380 és R7 370 videokártya tesztje
- Teszt Az NVIDIA GeForce GTX 960 tesztje
- Teszt VGA megateszt: 22 kártya Full HD-ban
- Teszt A GeForce GTX 970 VGA tesztje
- Elemzés NVIDIA GeForce GTX 750 Ti: itt a Maxwell!
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Hitachi 2TB 32MB 5400rpm SATA3 3,5" 100/100 53 napos
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- [Re:] Mi a legjobban várt videojátékod 2020-ban?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi Redmi Note 3 Pro International verzió ("Kate")
- [Re:] Kína két legnagyobb szoftvercége új operációs rendszeren dolgozik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon 6.gen.üzletből,Lenovo garancia,ára alatt,8.gen.i7/16GB RAM/512 GB SSD FHD IPS TOUCH
- FÉLKINFIG ELADÓ = Foxconn 2ADA MicroATX + i5-3350 4x3.30 GHz CPU + GeForce GT620 1GB + 4GB DDR3 RAM
- Dell XPS 13,3" 9360, üzletből, gyártói garancia, ára alatt i7/16GB RAM/512GB SSD QHD érintőkijelző
- Új Zsír HP ZBook 15u G6 15,6 Workstation Tervező Vágó -35% i7-8565U 16Gb 512GB SSD FHD RADEON Pro WX
- Macbook Pro 13" /i5/8GB/256GB SSD/Iris Plus 640 - újszerű, teljesen karcmentes , 6 hónap garanciával