Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezt a neten találtam egy cikkben, én ugyanebben hiszek. Ha a kártya nem bír ki pár perces 100%-os terhelést, akkor az a kártya rossz.

    "Vessünk közelebbről is pillantást az áramkörre. Ár arány értékben előfordulhat, hogy egy használt kártya megfelelőbb választás egy újonnan kaphatónál. Ilyenkor rendelés után próbáljuk minél hamarabb kipróbálni a kártyát és azonnal jelezzük az eladónak, ha bármi kifogásunk támadna. Érdemes beszerelés előtt közelebbről szemügyre venni az áramkör lapot. Ha bárhol elszíneződésre, égésre utaló nyomokat találunk, az egyértelmű jele az elhasználódásának. Azonnal jelezzük ezt az eladónak. Vásárlás előtt próbáljunk visszavásárlási kitételt csempészni az üzletbe.

    Ne stresszelj! (vagyis mégis…)

    A kártyát beszerelés után vessük alá egy alapos stressz tesztnek. Akár a Futuremark is segítségünkre lehet ebben. A teszt futtatása során ellenőrizzük a ventilátor (ventilátorok) működését is. Ezekre nézzünk rá a teszt futtatása után is, néhány kártya üresjáratban le is állítja a ventiket. Néhány hiba nem jön elő alacsony terhelésnél, de ha jól kihajtjuk a kártyát és az hibamentesen teljesíti a teszteket, akkor nagy esélyünk van rá, hogy jól vásároltunk és a kártya hű társunk lesz még egy ideig."

    [ Szerkesztve ]

    https://gamergep.hu/

Új hozzászólás Aktív témák