-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sikerült végül egy fps számlálót feltennem a felső bal sarokban látható, bár nekem ahogy mondtam nem számít mert nem látom a különbséget 30 és 50 között amíg nem akadozik a játék.Nagyon rövid 1-2 perces videókat csináltam 2019-20-as játékokkal high beállításon (és 75 hz ahol lehetett állítani) mindegyik kivéve a cyberpunk az mediumra van rakva. Resi 3, horizon zero dawn, control, devil may cry 5 és world war z nevű játékokkal teszteltem az Asus gtx 1650S-t.Ezek a legújabb játékaim.Szakavatott szemek nyilván többet látnak majd mint én, nekem továbbra sem tűnt fel akadozás vagy tearing.
[link] -
lacus83
senior tag
válasz Meggyi001 #145703 üzenetére
Miért?A 120ks RX580 az jobb ugye,meg a RX480 90 ért.Meg az RX 5700 240 ért aprón.
Én nem kívánok semmi rosszat csak azt hogy a nyerészkedők költsék most a hasznukat arra amire nem akarták.Ment itt a sírás GTX 3XXX széria miatti felárak miatt,de egy RX580 ért dupla árat fizetni az rendben.Az rx 570 70ks ára meg kb lool.
Remélem lesz készlet most már mindenből és ott rohad mindenkire a drága vga,és a mostani nyereség dupla annyi bukó lesz[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
-
veterán
válasz kolopele #145714 üzenetére
Freesynces a monitorom és Nvidia kártyám van. Viszont már az nvidia is támogatja a freesyncet és be is van nálam állítva ez alapján:
[link]
V-syncet kikapcsoltam a játékokban és/vagy unlimitedre raktam a képfrissítési korlátot.
Lényeg hogy az en igényeimnek megfelelően egyelőre elvisz mindent a kártya, bár az emberben benne van kicsit, hogy milyen lehet egy jobb rtx-es kártyán a cyberpunk high vagy ultra grafikán -
lacus83
senior tag
válasz demmer123 #145716 üzenetére
Ez már sajnos nem a dühítő kategória hanem a tiszta gáz kategória.
Kíváncsi lennék a bányászokon kívül ki venne most ennyi pénzért 580at ha lenne Ps5 vagy Xbox készleten.Ezt a topikot is lassan lehetne zárni,értelme már nem sok.
Új kártya nyeste,régiek aprón arany ár.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
wolf919
újonc
rx 550 4gb vs gtx 1050 2gb vélemény ?
-
Csupingo
veterán
válasz wolf919 #145720 üzenetére
Határozottan erősebb az 1050. Egy ilyen erősségű kártyán talán még nem akkora gond a 2 GB ram. Éhesebb játékoknál kicsit jobban oda kell figyelni a beállításokra, ha mondjuk emiatt lennének kisebb akadások. De létezik 3GB-os 1050 is.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
TheNewDawn
addikt
Mi az hogy hiány van ??? Tessék , itt van nektek egy teljesen szolid kártya, 1660 Super, és ellentétben a mostanában linkeltekkel, ahol heteket kell várni rá hogy lesz ( szállítási idő van megadva és nincs raktáron ) ez friss, ropogós raktáron várja hogy lecsapjanak rá
Ami a vicc, hogy szerintem le is fognak kb, még ma :
[link] -
Csupingo
veterán
válasz TheNewDawn #145722 üzenetére
Szerencsére az oldal extra segítséget is nyújt az online hitelkalkulátor és a cetelem segítségével.
-
Pityu.
nagyúr
válasz demmer123 #145719 üzenetére
Meg haverom mert kis keretből gazdálkodunk 35EFt-re húzza a száját de mondtam neki az még most jó ár később meg már most több rx 570 kártya pl már 40EFt felett jár.Szóval várhat de egyenlőre olcsóbb nem lesz.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
veterán
Bocsánat a késésért, jótékonykodtunk, egy család kapott egy hűtőt meg egy számítógépet, azt vittük ki, aztán az fontosabb, mint az én szórakozásom. De itt vagyok, hozom a kérdőív eredményeit. 66 kitöltés volt. Ahol több válasz volt , mint egy oldal, ami látszik a lapon, azt ide kiírom pluszban. Kettőnél volt ilyen, ezeknél:
A tápegységed minősítése?
Milyen márkájú a jelenlegi tápegységed?Ezeknél a válaszok amik nem látszanak, külön lesz kiírva. Aztán...a
Hány wattos a tápegységed?-nél volt kis kavarás, azt egybevontam/összevontam, annak az eredménye kb ez:400 watt - 2db
401-500 watt - 13db + 1db
501-600 watt – 12db + 5db
601-700 watt – 15db + 4db
700 watt felett - 13dbÉrdekes, hogy 400 wattos táppal is elmennek a gépek, gondolom, minőségiek.
A tápegységed minősítése? - kiegészítés
Egyéb - 1db
85+ Bronz – 1dbMilyen márkájú a jelenlegi tápegységed? - kiegészítés
FSP – 9db
Gigabyte – 3db
Kolink – 1db (enyém)
Seasonic – 14db
Silentiumpc – 1db
Thermaltake – 2db
Xilence -1db
Zalman – 1db
Egyéb márka – 8dbA válaszok megtekintése: [link]
1-es kérdés: érdekes, hogy a legtöbb embernek, 29db / 43.9 %-nak 1 éven belüli a tápja.
2-es kérdés: hm elég sok embernek van 700 watt feletti tápja
3-as kérdés: a többségnek 30.000-nél többe került a tápja
5-ös kérdés: örömmel látom, hogy a legtöbb tápnak van valami minősítése
6-os kérdés: és a legtöbb táp moduláris vagy félmoduláris
8-as kérdés: a Seasonic mint márka, engem meglepett, a legtöbb embernek ez van
15-ös kérdés: ejnye ejnye, a 66 emberből 17 ember még nem takarította ki a tápját
Köszönöm mindenkinek a részvételt. Ilyesmi válaszokra számítottam, de bevallom őszintén, hogy értek meglepetések.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Hegyirabló
veterán
válasz Meggyi001 #145637 üzenetére
Kitöltöttem, bár az én tápom pont nincs a listán.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Grave_444
nagyúr
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz TheNewDawn #145722 üzenetére
A lista ára még több ez már akcióóóóó
[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
veterán
válasz Hegyirabló #145726 üzenetére
Milyen tápod van?
#145729 Alice95:
Ja, én is szeretem ezeket kitölteni is, és csinálni is. 40 kérdéses volt asszem a leghosszabb kérdőívem a LG G2 topicban anno.https://gamergep.hu/
-
Hegyirabló
veterán
-
geckowize
őstag
válasz Meggyi001 #145637 üzenetére
Kitöltöttem, EVGA SuperNOVA 550 G3 a tápom.
-
veterán
Hát, úgy látom táp ügyileg el vagyok maradva...
https://gamergep.hu/
-
KidT
csendes tag
Sziasztok!
Ryzen 5600x/32GB RAM mellé milyen kártyában gondolkodjak?
3700 vagy érdemes várnom a 6800-asokra? Nem tudom hoz-e annyit SAM.
Ha 200-300k, az sem dráma.
4K, 40-50+ fps kell csak.
A régi egy GTX 1070. Ezt mennyiért lehetne elpasszolni?
Köszi! -
TheNewDawn
addikt
Röviden és tömören : SEMMILYEN kártya nem kapható kb. jelenleg, szóval ha jót akarsz magadnak és nem akarsz kártya nélkül maradni, akkor nem adod el. Amúgy vígan elmenne az 100 ért is kb instant.
P:S Sorry, pont látom van 3070, ráadásul raktáron és jófajta Gaming X, mondjuk 312.000Ft.
Ha még belefér és nem akarsz várni, akkor csapj le rá, majd egyszer biztos lesz ez -80 vagy 100 ezer, de lehet lesz az fél év is, vagy több.
[link]
Na ráfrissítettem, érdekes, mert itt az írja hogy raktáron, de amit megnyitod konkrétan, már kiírja hogy nincs raktáron Illetve van máshol, 368 ezerért....[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz TheNewDawn #145745 üzenetére
Az a 312 már 368 mire rákattintasz
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
még csak elméleti jellegű kérdés lenne, hogy a következő konfighoz milyen videokártya lenne ideális:
- ASRock B490 mini ITX/ac
- i3 10100F
- 16GB 2666MHz RAM
- egy fullHD 144Hertz monitorra lenne kötveFőleg játékra lenne, de a lényeg, hogy egy aránylag kicsi kártya kéne, mert kicsi házban lenne elszállásolva, maximum 250mm fér be, de az már nagyon kényelmetlen, szóval inkább 200mm alattiakra.
Árat azért nem tudok mondani, mert ahogy gyorsan átfutottam az Árukeresőt meg a nagyobb boltokat, nagyjából semmit nem kapni és az utolsó ismert árak között is óriási szórások vannak, de ideális esetben jó lenne 100 000 alatt maradni. Pár helyen érdeklődtem, mikor várhatóak új szállítmányok, de nem vagyok bizakodó azzal kapcsolatban, hogy az árak nagyot fognak csökkenni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Csupingo
veterán
válasz Bad Pritt #145749 üzenetére
Szerintem gtx 1660 super környékén kéne nézelődni. Az 1 ventis változatok 17 cm környékén vannak, de pl. a kisebb 2 ventilátorosok sem olyan nagyok. Pl. msi ventus 20.4cm, gigabyte GV-N166SOC-6GD 22,5cm, zotac twin 17,3cm. Ezek csak példák a méretre, tehát nem lehetetlen 20cm körüli 2 ventilátoros változatot találni.
Úgy nézem, jelenleg az árukereső se nagyon használható. Pl. gtx 1650 superből 1db-ot listáz. Közvetlenül a boltok oldalán néha látni normálisabb áron is, bár a legtöbb ott is úgy néz ki, mint egy üres hangár. Minden 1-3 éves kártya eltűnt és csak a 3xxx-et, meg a 6xxx-et listázzák, persze azt is csak készlet nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest