-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz palfitom #145048 üzenetére
Nézegetem a Hardveraprót is, felkerült egy STRIX-2080S 210k-ért mondom ez nem lenne talán annyira rossz deal, a hirdetés feltöltése után 15 perccel írtam az eladónak, a kártya már elkelt...
Ezért gondolkodtam az EVGA 3070-en amit linkeltem 249-ért, 2 év garis. Nem tudom mennyire jó deal, de az a 2080S se lett volna rossz, júliusi vétel.
#145049 omfgk, #145050 aradebil2
Köszönöm! Akkor figyelek továbbra is![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
233 390 Ft GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO, Uram Isten azonnal megvettem.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
TommyGun
őstag
tegnapi 33k-rol 30k-ra esett a BC usadollárban, van esély hogy csökkenjen azé.
nem akarok én rosszat másoknak de főleg magamnak nem, remélem bezuhan záros határidőn belül...@Tsebacsi, ennyiért 3070-et szeretnék már venni
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
tothjozsi96
addikt
Na jól van, szépen fel lett töltve a Hardverapró az Alza-s termékekkel!
-
kotibor
tag
válasz tothjozsi96 #145057 üzenetére
Én annak örülök, hogy egyre több boltban jelennek meg a megvásárolható 3000-res kártyák. Egy idő után már nem fogja megérni senkinek sem megvenni és pár ezresért továbbadni, marad a boltokban is...pár hónap és kisimul a görbe, lesz mindenkinek .
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
tothjozsi96
addikt
Újra van 3060 Ti Ghost OC kártya, ha érdekel valakit!
-
kotibor
tag
válasz tothjozsi96 #145060 üzenetére
Boltban 211-ért árulják, lehet félrenéztem de valaki az aprón 450-ért adta és jegelve lett...
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
TommyGun
őstag
[link] 260, nem rossz
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
válasz tothjozsi96 #145063 üzenetére
Azis megvan még, ez a két cucc elég jó, és a 3060Tihez képest nem sok az a +30k ....
na ezeknek illene 230 felé lennie nem? az a 30k reális, csak az a baj hogy inkább 2 kiló felé kéne lennie annak a plussz 30 ezernek nem 260 felé....
az az igazság lenne rá pénz csakhát ..... eccerűen azt gondolom ez nem éri meg még...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Név alapján valakinek 4 új karija is van, az 1 milla befektetés.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
geckowize
őstag
válasz tothjozsi96 #145060 üzenetére
Ez a GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC kártya mennyire jó egyébként (hűtés, stb)?
Várható szerintetek, hogy ennél még lejjebb megy, pl 200 alá?
-
tothjozsi96
addikt
válasz geckowize #145067 üzenetére
Én is a hűtésen vagyok fennakadva, én 3070-et néztem de fogalmam sincs hogy mennyire lehet jó kártya. Topikjában a Gainward-ról nincsenek rossz vélemények (3070), szóval gondolom vállalható!
Azt nem értem hogy például 3070-nél is hogy lehet az hogy az MSI GAMING X Trio ami egy nagyon jó kártya, az hogy kerülhet majdnem 50 ezer forinttal többe, mint mondjuk egy EVGA 3070..
-
kotibor
tag
válasz Tsebacsi #145071 üzenetére
Köszi a videót, 5-BŐL A 37-ik helyen áll, Asus csak a második, harmadik? :-)
-
Kiskoko
tag
Van-e köztünk olyan, aki vásárolt már eu.evga.com oldalról?
Arra lennék kíváncsi, hogy a vásárolt termék + áfa + szállításon felül raknak-e rá pl vámot?
Mert ugyan eu-s oldal, de taiwan-ból küldik a cuccot. -
Pkc83
őstag
Lassan át kellene nevezni a topikot Milyen videókártya kapható?-ra.
-
TommyGun
őstag
válasz chris0000 #145076 üzenetére
Ott van a gyártó weboldalán tesa >>
Card Dimension (mm) 336 x 140 x 61 mm"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
chris0000
őstag
-
lastmohican2
tag
Sziasztok a közeljövőben (kb. 1-2 hónapon belül) szeretnék videókártyát cserélni a gépembe.
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
B450 TOMAHAWK (MS-7C02) (AM4)
AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor 6 Cores
FSP Hydro GE 550W
jelenleg csak 1066MHz 8Gb memória ezt is cserélném 16-ra
s a jelenlegi videókártya: AMD Radeon R9 380 4Gbyte
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
4K-s TV-n szeretnék minél jobb minőségben játszani (ha lehet 4k /*nem tudom a meglévő eszközök mennyire alkalmasak rá/, de 1440 is jó lenne)
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játékra tervezem
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
150 körül terveztem, de ha kimondottan megérné akkor egy kicsit többet is tudnék rá költeni
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Új lenne jó, a garancia miatt.Előre is köszönöm a segítségetek!
-
VGNGR
senior tag
válasz lastmohican2 #145093 üzenetére
4K-ra minél erősebb, ami kijön a keretedből. Jelenleg nem túl rózsás a helyzet. Új kártyák nincsenek, használt kártyák árai az egekben. 2070 super/2080 legalább kéne, de inkább felette, viszont 150 ezerért gyakorlatilag mission impossible.
-
BerserkGuts
őstag
válasz lastmohican2 #145093 üzenetére
van még idő 1-2hónap várj az alkalomra és vegyél egy 3060ti-t
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
bobalazs
nagyúr
válasz BerserkGuts #145098 üzenetére
Ahogy most kinéz a kriptopiac, a vga vásárlás még jobban eltolódik, 2017es szintű vga hiány és felül árazás várható minden közép és feletti kategóriás vgakra, előre beláthatatlan ideig.
-
tothjozsi96
addikt
STRIX-2070-Super kártyáért mennyi lehet a reális ár?
Tudom hogy a jelenlegi árak mellett nehéz ezt megmondani, de mennyi pénzért lenne érdemes vásárolni használtan egy ilyen kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest