-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DannyL81
tag
Köszönöm!
Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy
-
Hzoli1977
csendes tag
Sziasztok!
!!!!!! Segítséget szeretnék kérni !!!!!!
Videokártyát szeretnék: passzív-ot, amin szépen fut a 4K
Mit tudtok ajánlani?
Vásárolnék is ha van valakinek….Köszönöm előre is az infókat!
-
nagyúr
válasz DannyL81 #144503 üzenetére
Ha a konfig többi eleme lehetővé teszi, egy kisebb mérvű CPU OC dobhat még rajta.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Csupingo
veterán
válasz Hzoli1977 #144504 üzenetére
Parancsolj. Azért az asztalt szépen megjeleníti 4k-ban. Azt hiszem ez a legerősebb passzív kártya.
Ilyen 1650-et már láttatok, srácok?
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Hzoli1977
csendes tag
A konfigom:
Alaplap: ASUS A88XM-PLUS
Proci: AMD A10-7800
Mem: DDR3 (1600Mhz) 16GB
V.kártya: Radeon 7770 -
Csupingo
veterán
válasz Hzoli1977 #144511 üzenetére
Van 1050ti-ből is, de már nehezebb találni és ennek sem túl jó az aktuális ára.
(#144510) DannyL81: az első kettő videó alapján az 1050ti még nem annyira elvetemült ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Hzoli1977 #144511 üzenetére
És miért nem lehetett először értelmesen megkérdezni?
A sok emoji helyett inkább e szerint kellett volna:Ahhoz, hogy segíthessünk, a következő adatokra van feltétlenül szükségünk:
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
pecccccccca
őstag
válasz Hzoli1977 #144517 üzenetére
Szia.
A kolléga teljesen jogosan igazított helyre.
Ne bántásbak vedd tőle. Nem is annak szánta. Csak az összefoglaló alapján érdemes ide bekérdezni, mert úgy lehet pontos választ adni, másfelől, ha jól tudom van szabályozás is a smile-k használatára. 1-2 belefér, de smile özönt nem kell zúdítani a topikokra. Egy ilyen egy olyan smile is szerintem elég kifejező tud lenni.
Nem véletlen vannak szabályok a PH-n. Gondolj bele, ha mindenki össze vissza irogatna meg fröcsögne a topikokba. Az neked sem lenne jó, mert nem találnád meg azt sem, hogy mit hol keress...Mondjuk az meredek, hogy még te rakod helyre az itt segítőket és “küldöd melegebb éghajlatra”...
2015 óta segít ebben a topikban sokak örömére, te meg elintézed egy mondattal... Azzzé na...[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
Csupingo
veterán
válasz Pécsi gyerek #144516 üzenetére
Megnézted pl. az első 2 videót? De még sokat találni ezzel a párossal. Ott szerintem teljesen rendben volt. Persze inkább csak SP játékokban kedvező a helyzet, de találni megfelelő beállításokat. Nem arra kell törekedni, hogy 100 fps legyen, hanem úgy kell beállítani, terhelni a vga-t, hogy megálljon 40-55 környékén, mert többet tényleg nem tud a cpu.
-
Csupingo
veterán
válasz arcszesz #144518 üzenetére
Szerintem ez nem félpasszív. Miből gondolod? Ha jól láttam, az oldala nem említi.
Természetesen igazad van, érdemesebb lehet félpasszív kártyát keresni, abból azért vannak a passzív változatnál olcsóbbak is.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz arcszesz #144525 üzenetére
Nem erre a változatra gondolsz? Itt írja a gyártó is. Ők a mute fan elnevezést használják. (Vagy létezik belőle új revízió, ami már tud ilyet?)
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz lacibacsi #144529 üzenetére
Azzal nincs gond, (amúgy nem moderátor) csak azzal van gond hogy nem jogos.
Ne csináljunk fészbúkszintet szerintem. És az összefoglaló nem véletlenül van. Az én topikjaimban sem szeretik használni."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
npnp
tag
Sziasztok
Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti+Intel Core i5-7500+MSI B250M Gaming Pro+16GB DDR4 RAM
A VGA kártya cseréje érett, de melyikre? RX580 vagy GTX 1660?
p
-
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #144516 üzenetére
Nem mondhatnám.
kompromisszum kérdése.
X3360-as XEON-al használtam R9 380-at, ez kb. 1050 ti erőre.
Hozzáteszem, hogy a konfigom engedte a CPU OC-t és bírta is, 2,83@3,74 GHZ-re tolva azért nem volt az rossz.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz jokeph #144533 üzenetére
Tudod, én is xeonos konfiggal kezdtem itt prohardveres pályafutásom,ment nekem is p35-ös lapban 3,8 ghz-en,de max egy gtx 950 ami még jó lenne hozzá kb. De persze mindent is lehet, én is elvoltam a g4560/Rx 460 4 gb-ommal faszán
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Lendova
őstag
Lehet esett már szó róla, jól felmentek az árak, pld:
[ Szerkesztve ]
All fiat goes to zero.
-
KAMELOT
titán
válasz Hzoli1977 #144540 üzenetére
Szeretjük amikor ilyen háborgó fazon betéved a topikokba. Utána már csak egy szürke profilt látunk
Az általad nevezett '' kis pöcs'' egyének itt sokan már családos apák vagy 20-30 évesek!
Ez egy szakmai fórum, nem pedig a lelki problémák helye!Lendova: már 2 hónapja
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - Adatlapomon a konfig
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni? - 1080p
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?) - játék, munka
4. Mennyi pénzt szánsz rá? - 50-100k huf
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? - mindegy, bár használt esetén is fontos a gariTaláltam egy Asus RX 570 ROG Strix OC 8gb-os modellt (50e huf, 23 hó gari). Ez megér-e ennyi pénzt, és jó lesz a cpu mellé? Vagy inkább nézelődjek tovább?
Előre is köszi! UP
Üdv Skilly
HyperX
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest