- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
Hát akkor ezt csúnyán benéztem, pedig tényleg alaposan körbejártam, de csak most látom a gyártó weboldalán.
Nem kicsit felhúztam magamat a dolgon, mert könnyen belátható, hogy hardveresen az égegyadta világon semmi akadálya a dolognak (ezért is mertem megvenni).
Nem akarok még ennél is drágább routert venni, hogyhogy tegnap hirtelen felindulásbol feltettem rá egy CFW-et (openwrt lede), és beleerőszakoltam a repeater funkciót magam.
Eddig nincs sok tapasztalatom, de 24 órája hibátlanul működik és fórumokon is dícsérik, stabilnak monják ezt az FW-t.Az már csak, hab a tortán, hogy az eddigi 2,4GHz-s hidat, így sikerült 5GHz-sé alakítanom, és így 8-10Mbps helyett 70-80Mbps-om van LAN-on és 40-50Mbps a "repeate" 2,4GHz-s WiFi-n.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook