Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Default

csendes tag

válasz sfefe #131502 üzenetére

Vissza-visszalesegetve ide látom te is erről beszélsz, hátha segít: PA278CGV-re ajánlást kaptam sztivo-tol pár napja komolyabb grafikai munka + rendes játék használatra és ezt a reviewt, rtings szint simán megvan. Azóta találtam egy blogposztot is. Ereszd rá a translate-et, tökjól leírják megmutatják én úgy néz ki ezt fogom venni, a ...CV-QV-nél sokkal jobb összenézve velük. Én is hosszabb távra kerestem. Giga M27Q v2-vel szemben azzal nyert nekem hogy DP1.4-e van, szolid és praktikus feature-i vannak a munkához.

OLED-et én is nézegettem korábban, de nekem túl kényesnek tűnik ahhoz, hogy - ahogy én felfogtam a használatomnál ez tényező lenne - állandó pozíciójú desktop elemek belesülhessenek és screen saverekkel, display időkkel, on-off jelenlétérzékeléssel meg ilyenekkel feszengjek. Filmezni vagy nem állandó UI-val, HUD-dal rendelkező dolgokhoz melegen ajánlják viszont. Érdekes mondjuk, meg írnak mindenféle beégés protectionökről és tuti lassan forr az oda ahol már jó lesz de az nemtom hol van. Aztán vannak akik benyomják a power move-ot és azt mondják hogy amíg be nem ég őnekik a világ legjobb kontrasztja legyen és lehet akkor is kifejezetten keresni kell majd, addigra meg úgyis készülnek anyagilag. Techikailag újabb fajta de 4 éves AMOLED telefonomon nem nagyon látom a beégést de azt igen miért csinálják az előbbit emberek, de az eggyel kettővel régebbin amin fix fekete UI csík volt még fent és nem változó színű, eléggé megfigyelhető volt hogy frissebb a fehér azon a részen ugyanennyi év után.

[ Szerkesztve ]

• sztivo

Topikgazda

válasz sfefe #131502 üzenetére

Attól még lehet jó. Az rtigns egy független csapat, akik akkor vesznek TV-t/monitort, ha van rá keret (később eladják), viszont többnyire az olvasóközönség szavazza meg, hogy melyiket vegyék meg.
    Megpróbálhatod, lehetsz te is early-adopter. Biztosan sokkal szebb, mint egy IPS kijelző, beégésre ekkora fényerőnél szerintem nem kell számolni, nem 1000+ niten ordít :)

Új hozzászólás Aktív témák