Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarletiel

    senior tag

    válasz snefftamas #76315 üzenetére

    Szia! Lenne pár kérdésem. :)

    Mennyire zavaró a 32 colos felbontás 1440p-s tartalommal? Úgy értem mennyire pixeles a kép? Azért kérdezem, mert sokan mondják, hogy 32 col és felette már zavaró lehet és a 4k felbontást javasolják, amit én elkerülnék, mert nem tudnám kihajtani.
    Most van egy Asus VX239-es monitorom. Erről lenne a váltás. Ami még érdekelne, mert sok jót olvastam róla Amazon-on, hogy valóban mély és kontrasztosak-e a színek, lehet-e 10 bites megjelenítést választani az Nvidia vagy AMD kezelőfelületen, ha a kártya támogatja, illetve a mostani monitoromhoz képest ha lehet tudni milyen az input lag-ja? Szoktam online fps játékokkal játszani meg mobával is, de csak casual szinten. Jó lenne persze jobb ligákban, de ahhoz nincs elég szabadidőm meg türelmem. Továbbá még annyit szeretnék tudni, hogy a betekintési szögei milyenek? Nem nézném oldalasan, csak mivel elég nagy monitorról beszélünk nem szeretnék fakó színeket vagy torz megjelenítést a képernyő szélein. Illetve ha nem túl nagy kérdés nyálcsorgatás miatt meg tudnál áldani pár képpel, hogy is néz ki egy felhasználói környezetben? Asztalon a többi cucc között ilyesmi.

    Köszönöm előre is. Megmondom őszintén még mindig filózok az Omenen, de az az Acer illetve Asus is böki a csőrömet most már :D

Új hozzászólás Aktív témák