Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csandi

    őstag

    válasz XuChi #110462 üzenetére

    Na belenéztem picit jobban, PS5 a 120hz-et fogja tudni de kelleni fog neki a HDMI 2.1 a nagy sávszélesség miatt. 4K-ból nem találtam olyat ami ezeknek a paramétereknek megfelelne, kivéve az EVE Spectrumot, de ezt a beszerzési módja miatt elengedném, illetve az Asus-nak jön egy monitor családja 27-32-43" méretben, amik kifejezetten next gen konzolokhoz készülnek. [link] Itt van, ugyan csak a 43-mas ról van kép, de a hírben ott van, hogy jön 27-es is.

    Viszont akkor az FHD-hoz nem lesz szükség HDMI 2.1-re mert ugye nem kell annyi mindennek átmennie mint 4K-n, csak gondolom ezért reklámozták ennyire, hogy kelleni fog a 2.1, mert azt várják, hogy minél többen 4K magas képfrissítésre váltanak ha már tudja a konzol.

    Így akkor FHD-ból ha IPS panel akkor ezt: [link] ha pedig VA panel akkor ezt: [link] ajánlanám. Magas képfrissítés, 8bit+frc, 27" FHD, HDMI 2.0b, relatív olcsó :)

    Nyilván nem tudom mennyi pénzed van a történetre, de ha teheted szerintem várd meg a 4K 120hz 27" HDMI 2.1 Asus-t, azzal lesz teljes a next gen élmény :) (vagy a 32-est ha elfér, az nyilván mégjobb 4K-n :) )

    Vagy van 55"-ös 120hz-es Alienware OLED 1 misiért :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák