Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hali mindenkinek.
    Most keresek monitorokat, sajnos pont rosszkor, elég kicsi a választék a járvány miatt. Az otthonról dolgozók felvásároltak egy tonnát monitorokból. Pl nálunk a cég is a járvány kitörésekor vett 80 darab 22-es monitort az otthonról dolgozók miatt.
    Monitort keresek itthonra, sose volt még ips-em eddig csak TN, de annyi jót ovlastam az IPS-ről hogy megjött a kedvem. Legjobban egy 27-es wqhd felbontású monitort vennék. Nem vagyok eleresztve annyira most anyagilag, szóval ebből csak TN-est tudnék megengedni magamnak, de nem találtam ilyet a boltok polcain, amazonról meg nem rendelek csak ha nagyon muszáj. Amit kinéztem a helyi Curry's-ből (Angliában élek), az egy ASUS BE249QLBH lenne. A kérdés, hogy ezek mennyire megbízható darabok?
    Elvárásaimnak megfelelne. FHD 24", állítható magassággal, azt mondja "flicker free" szóval gondolom nem fog vibrálni a képernyő, gondolom ez alatt azt értik, hogy nem PWM-es, ezt jól értem. Némely ledes cucctól jojózni kezd a szemem. HDMI-n kapja a jelet. Egyéb elvárás kb nem lenne. Excel, word, netezés, filmezés nem, minimál játék (Rocksmith szal kb nem is vehető annak). Szóval ebben meg lehet bízni?

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák