- Milyen hangkártyát vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
szerintem alap esetben iso800-ig oké, ha van valami programod amivel tudsz zajtszűrni akkor 1600-ig oké, a keresője nem a legjobb, ki kell próbálnod előtte mindenképp, nem fogok hazudni néha jojózik a szemem ha belenézek.....
az mft gépek videó AF-je meginnt olyan dolog amiről neked kell tudnod hogy neked ez a szint elég e..-de a felvett videó minősége ezen az árszinten nagyon jó.
viszont az el kell mondani hogy ezektől eltekintve komolyabb betegsége nincs, és ha vidizni akarsz abban biztos lehetsz hogy hosszú felvételek alatt a legnagyobb melegben sem fog cserben hagyni.
a fogást próbáld ki, lehet kell majd a markolat, de nekem például eszméletlenül kézre áll a kezelése.
A kijelző felőli oldalon lévő tárcsára odaprogramozhato az expozíciókorrekció azzal pillanatok alatt korigálhatsz sötét-világos irányba ahogy neked tettszik(a menüben nagyon egyszerűen bekapcsolható)
a pana 20 f1.7 nekem ma már elsődleges üveg rá, a vázstabi kényelmesen helyettesíti az obikban lévőt(rövid gyújtótávolságok esetén; minél hoszabb az üveg ez annál nehezebb ), de ez is véleményes , nekem kézből 1/10 sec-es záridők a kényelmesen kézből kitarthatóakhoz tartoznak, a kitben kaphatóval 1 másodperc is benne van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest