Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    válasz zsoltee10 #18908 üzenetére

    #18908 zsoltee10 Kb ugyanabban a folyóban lépkedünk szerintem. És ugye gáz bevallani, de totál kezdőként az érzések is hatnak az emberre. Pl Canon reklámot nem sokat látok. A Nikont nekem valahogy jobban sikerült az arcomba tolni. És igenis hat az emberre a reklám és az "életérzés".
    Kitobival ugyanígy voltam én is, azt hittem örökre hű társam lesz, aztán 1 hónap után már nem is használtam, ma már azon gondolkodom nem kellene e eladnom és beforgatni az árát egy vakuba...
    De mondjuk úgy indultam hogy engem a tájképek fognak meg nagyon, viszont januárban már azt vettem észre, hogy élvezettel szedegetem ki a tömegben lőtt arcokat és pepecselek rajta utómunkával. Lehet hogy szar az egész,de élvezem és kikapcsol.
    És igen, gazdaságos fix ugye adott mi hogy mi lett, gazdaságos tele ugye egyértelmű, hogy mi lesz, de nagyon töröm a fejem egy fényerős alapzoomban mostmár, és még jobban egy nagylátóban. Sőt a nagylátó még jobban érdekel mint a tele meg az alap. Lehetetlenség megmaradni a kitnél.
    Ezért bár szakmaiatlan a tanácsom fungeld számára, de én a helyében nem azt nézném, hogy canon, nikon vagy pentax, vagy hogy mit adnak hozzá, hanem azt nézném, hogy úgy általában mit mennyiért tud szerezni adok-veszek fórumon vagy fotóbörze fb csoportban. Mert úgyse fog megmaradni a kitnél. Na meg mi a kényelmes neki.

    #18912 Lassú Víz Reméltem, hogy jól döntöttem, bár akkor kicsit plázacicának éreztem magam, ilyen alapján dönteni.
    Igen, félek ettől a súly dologtól. Két dolog ami bebiztosít a cipelés problémában. Találni valami utazózoomot, hiszen nem vagyok vérprofi akinek ez derogál és visszaveti a magas minőségű fotóit. Nálam még belefér bőven. A másik, hogy nem engedhetem meg magamnak a több százezres obikat minden területre. Így olyan sok felszerelésem nem lesz egy darabig. Bár ilyen gondom lenne.
    Az azért érdekelne, hogy az általad említett Olympus kombó milyen árban megy használtan kb...

    Ha lesz ősszel valami 0% thm be kell támadnom valami hosszú távra tervezett fényerős nagylátót vagy alapzoomot...Na az lesz még nagy agyalás.

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák