- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz micafighter #82026 üzenetére
Ha oil Kingben akarsz cserélni,
De miért akarnál cserélni? Az Oil King arról szól, hogy nem kell hozzányúlni, és ezt megfizettetik veled. Ha babrálni szeretnél a kapcsolóval, akkor érdemes olyat választani alapnak, ahol nincsen jelen ez a felár (igen, a Gateron X is feláras, de ott van a Milky Pro helyette).A Spritet amúgy azért nem említettem, mert a múltjuk igencsak foltos, és hiába jók, de nem jobbak a másik kettőnél, amelyek ráadásul még könnyebben is elérhetőek.
A progresszív és multistage dolgok szerintem csak elméleti szinten értelmezhetőek kapcsolóban, egyszerűen túl kicsi a különbség és az út, hogy tényleg érezd is (persze én is megvettem a 22 mm-es multistage meme rugót kipróbálásra Geontól, mert miért ne, ahogyan te is ). A Marshmallow kapcsolókat sem a progresszív rugók miatt szerettem/szeretem, hanem azért, mert eleve jó rugó van bennük.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
elite.cs11
senior tag
válasz micafighter #82026 üzenetére
Fontos még megemlíteni, hogy kapcsoló esetén általában kapcsolási erőt (operation force) szoktak feljegyezni, rugónál pedig bottom-outot.
Uh de jó, hogy ezt mondtad, simán benéztem volnaNem biztos, hogy oil kingben, de tervben van egy két más switch, pl CJ box.
Tehát ehhez 70-80g bottom-out körüli 20mm rugó kéne de ilyet sajnos nem tudok.
Igen az előfordulhat, hogy nincs pont olyan rugó, de nem kéne baj legyen. Ha lineáris a rugó akkor ki lehet számolni, hogy kb milyen erős rugó kell, hogy hasonló legyen az előfeszítés és így a végeredmény is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest