Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    Tegnap voltam egy ismerősnél (aki segít nekem autókeresésben), aznap volt nála egy haverja olyan autóval, amit épp keresek és épp eladó. (BMW E46 320i Touring, faceliftes)
    Nem adná drágán (1M), de elmondta, hogy vannak ám itt hibák, kb 200k km van az autóban és sok minden most jön elő. Amire még kb emlékszem, az a kardán (ott nem tudom mit kell cserélni, de egy jó szervíztől 200k-s ajánlatot kapott rá), első lengéscsillapítók, zörög a generátor csapágya, azt hiszem a klímával is van valami (talán a klímakompresszor is már hangosabb a kelleténél), hátsó ajtóknál ott valahol rohad a klíma miatt (állítólag ez típushiba). Hirtelen ennyire emlékszem, de kb 600-700k-t kellene költeni a most ismert hibákra.
    Viszont 11 éves, első tulajos a kocsi, kicsit elgondolkoztam rajta, megpróbálom megbeszélni, hogy legalább hadd nézzem meg, mert hiába a sok hiba, mégis ismert előéletű autó, nem zsákbamacska. A keretből majdnem ki is jönne (ugye 1.5-1.6-ot szánnék most az autóra mindennel együtt). Ő és a tulaj próbál lebeszélni, nem csak az autóról, hanem a típusról is, csak az a baj, hogy az én igényeimnek egy ilyen autó felelne meg.
    Mit gondoltok? Nézek én már mindenféle autót (talán már közel 10 típust és nézek hahun), már Swift Sporton is elkezdtem gondolkodni, de hát az meg az eredeti elvárásaimnak nem felelne meg (azt leszámítva persze tetszene).

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák