Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    válasz -v- #77784 üzenetére

    Jogsival rendelkezők nagy része nincs tisztában azzal, amit leírtál, pedig szvsz nagyon kellene a jogsihoz, hogy megfelelően tudja kezelni az autót szélsőséges helyzetekben.

    Amíg tanultam vezetni a legjobban engem az zavart amiket leírtál, nem tudtam hogy fog viselkedni az autó szélsőséges helyzetekben. Forgalmi előtt én is biztosan bevezetnék egy kötelező vezetéstechnikai tréninget, ahogy te is írtad, tudja meg a tanuló milyen érzés, ha hirtelen elveszti az uralmat az autó felett. Szar érzés, szerencsére én versenypályán tapasztaltam ezt meg, ahol nem kellett félnem semmitől (110-el nem fékezünk bele egy nagy pocsolyába szakadó esőbe :) ), de azért egy pillanatra előjött a pánikérzés.

    A szabályokat meg ugye az ügyetlenebbek szintjére próbálják megírni, értem ezalatt főként a sebességhatárokat. Nincs olyan a valóságban, hogyha elég XP-t szerzel akkor te autópályán 250-el is mehetsz 130 helyett.
    Én leginkább éjjel félek kicsit vezetni, felénk sok a vad, kint is van a tábla, az erdőből bármelyik pillanatban eléd ugorhat pár szarvas (szinte minden héten van vadgázolás), aztán nem olyan vicces, ha benéz a szélvédőn. Ilyenkor általában 90 helyett mindenki 60-70-el megy errefelé.

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák