- Professzionális Radeont tervezett a Microsoftnak az AMD
- Kevesebb mag, több AI: teszten az Intel Lunar Lake
- Lancool szériás Lian Li miditorony érkezett a 100 dollár alatti szegmensbe
- Főleg a kézikonzolok gazdáit vette célba a Patriot legfrissebb memóriakártyája
- Megfizethető vezetékmentes gamepad jön az MSI színeiben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni időjárás-állomás
- Asztrofotózás
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- Lézervágás, gravírozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Legalább színesek lehetnek az ikonjaink? Egy ilyen Alienest nagyon adnék.
Gondolom, átlagos EU hozzáállás. Szívassuk magunkat, ahol csak tudjuk.
-
buherton
őstag
Vajon honnan tudja az Apple, hogy EU-s vagyok? Az eszköz sorozatszáma?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
janeszgol
félisten
Ez sima bosszú.
-
Lojkus
csendes tag
Magukkal szúrnak ki. Nem az EU-nak fontos, hogy az Apple készülékeket adjon el. Remélem az EU-s fogyasztók részéről érezni fogja ezt az Apple és esik majd a kontinensen az eladás.
-
bollokcs80
Korrektor
Pedig ez a távvezérlős-tükrözős cucc teszene, az iOS 18 egyéb frissítései (testreszabhatóság) és a USB-C megléte kicsit vonzóbbá tették az iPhone-t....
Köszi EU, köszi Tim!B.Cs.
-
tms+
tag
Tipikus Apple húzás.
#3 +1
#5 +1
#7 +1Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
niof
addikt
Köszönjük Emese!...
Vagyis kib....tt EU bürokraták...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
snorbi82
senior tag
Szerintem ebbe ne menjünk bele! Nem mondom hogy jobb lenne EU nélkül, de EUval sem sokkal jobb.
Sajnos én azt látom, hogy azt keresik honnan lehetne minél több pénzt beszedni.
Apple: én sajnálom efelé megyunk! Elérunk oda, hogy HUAWEI sorsára jutt! Utána majd lesz másik cég akit elnyomnak! Samsung sem és Xiaomi sem éppen jó kis fiú!IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
moleculez
veterán
Most kivételesen örülök a BREXIT-nek
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
adamklark
senior tag
Szóval vannak szabályok amelyeknek nem akarnak megfelelni, vajon miért. Csak felszínesen átfutottam ezt a DMA dolgot. Aki ért is hozzá le tudná írni röviden hogy ez miben gonosz dolog és szegény Apple miért nem tudja ezt megoldani?
-
félisten
-
niof
addikt
válasz adamklark #14 üzenetére
Alapvetően meg tudná oldani. Itt az a lényeg, hogy az EU rendben van, hogy bizonyos dolgokat szabályozni akar, pláne, ha a felhasználók adatait, jogait védi, ez rendben van. De átléptek egy határt, és kikényszerítettek egy helyzetet, ami senkinek sem jó. Ezért, most kvázi 2 operációs rendszert kell fejlesztenie az Apple-nek, EU-s és nem EU-s verziót. Bár nem vagyok programozó, de sejtem, hogy ez az egész nem annyiból áll, hogy a menüben átbillentesz egy kapcsolót. És ez a válasz, hogy az EU verzió majd egyszer megkapja ezeket a fejlesztéseket. Más hátrány is van, ugye a 30 napon túli EU-n kívül tartózkodás. Mondjuk ez azért nem tömegeket érint, de bosszantó lehet. És ugyebár, ezek rohadtul nem érdeklik a döntéshozókat. A hosszútávú hatásokkal sosem foglalkoznak.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Ádám16
addikt
Elolvastam. Meglátásom szerint az EU itt is csak lóvét akar húzni az Apple-ből egy kis büntivel. Csodás, hogy védeni akarnak minket, csak szerintem ez ismét nem erről szól. Meglásd, át fog menni az összes újítás pár hónap múlva, sikerülni fog "megegyezni" némi "módosítással". Addig pedig kerüljön hátrányba több millió Apple user, mit számít.
A többi NER-hülyeséged érthetetlen, hogy jött ide.
-
moleculez
veterán
Asszony payslipje… ilyenkor komolyan megkérdezném hogy mégis mi jár a fejükben amikor a sávos adózást élhetőnek tartják?!
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
noPublicFG
senior tag
Itt az adatkezeléssel lesznek gondok. Úgy vélem, az AppleAI-hoz az összes infót egyenesen a nagy testvér szerverére kell lapátolni, amiben minden személyeket beazonosítható adat is benne foglaltatik. Ha másképp lenne, átmenne a szűrőn.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
MMiklos86
csendes tag
Szerintem ez egy taktika. Az EU versenyhatósága épp most folytat eljárást az Apple-lel szemben a DMA megsértése miatt (mivel aránytalanul lekorlátozza az app-fejlesztőket abban, hogy mit jeleníthetnek meg a saját appjukkal kapcsolatban), továbbá már meg is bírságolták a rivális szolgáltatók (pl. Spotify) szolgáltatásait igénybe vevők megkülönböztetése miatt.
Az Apple lebegtetni fogja az iOS kérdéses funkcióihoz való hozzáférést a fenti eljárásoktól függően. Ha úgy érzi, jól mennek a dolgok, akkor hitelen megtalálja majd a módját, hogy bevezesse az EU-ban. Ha nem - akkor várni kell.
Túszul ejti az Apple az európai felhasználókat? Zsarolja az Európai Bizottságot? Az EB az Apple micsodájával veri a csalánt? Nem tudom.
-
kchris78
veterán
- Mert ezek a cégek aztán qurva sok adót fizetnek ugye? (és most ne összegszerűen nézzük hanem arányosítva a bevételhez képest...) Évekkel ezelőtt volt egy tényfeltáró címlapsztori a Der Spiegel-ben, szerintem nem sokat vesztett az aktualitásából...
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
sajnos?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. Ajándék 500Ft PARKL meghívókód kupon parkoláshoz. Revolut regisztrációhoz 11.000Ft. Privát üzenetben küldöm
-
törölt tag
Pedig az iPhone tükrözés Mac-re jó lett volna.
-
Mr.Silkó
veterán
Igazán remek hír. Ja, nem.
-
veterán
Szerintem örülhetünk, ha a következő iPhone megjelenése előtt megjelenik itthon...
Magyar nyelven meg szerintem addigra sem lesz..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen