Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz Mágus2 #70679 üzenetére

    "annyi erővel bármilyen autóval meg lehetne csinálni azt amit Te művelsz itt a topikban a megane-al"

    Ennyi. Elhiszem, hogy nem szar autó, de nem is különösebben jó. 6.57 népítéleten, olvasni is cifrákat, de ha pl. autonavigátorra felmész, ott se ír olyan hűde marha jókat. Még az ülést is lefikázzák, ennyit a nagy kényelemről, csak gondolom giigz kolléga még nem nagyon járt vele külföldön, vagy hosszabb úton, hogy érdemben nyilatkozhasson a komfortról, mint ahogy az a pár hónap se mérvadó, mióta nála az autó ;)
    Egyébként meg csak azt felejti el mindenki, 500e az az a kategória, ahol nincs márka meg típus, azt kell megvenni, amelyik a szebb állapotú, ennyi.
    Szerintem 800e-1m környéke az, ahol már lehet azt mondani, ez vagy az tartósabb konstrukció, annyiért már lehet találni fiatalabb, esetleg kevesebb km-es típusokat stb. 500-ért úgyis csak régi meg sok km-es van, és ott hogy milyen gazdája volt, többet számít... ki kell zárni az egyértelmű szopórollereket, amikkel akkor is sok gond lehet, ha nem hanyagolják el őket, a többiből meg ami kb. teljesíti a legfőbb elvárásokat meg szempontokat (amiből olyan hűde sok nem lehet ennyiért, pár alap dolog, méret stb.) azt megvenni, amelyik szép. Ebből a szempontból igaza van giigznek, ha megan 1-ből talál szépet az ember, nem kell elfutni. De nem, nem az a válasz mindenre ;)

Új hozzászólás Aktív témák