Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vladi

    nagyúr

    Nos uraim! Megnézünk 2 autót, ha nem baj leírom a tapasztalatimat:

    1. Seat Ibiza 97-es.
    Nincs írva, de 260 K Km van benne. Ez egy őszinte autó. Bikázva indult, tehát akkuval a hónunk alatt kell megvenni. :D A kipufogóból fröcsköl valami folyadék, enyhén benzinszagú, de lehet valami víz is. A motor alatt kicsi olaj tócsa. Szerintem motorolaj. Elvileg 1 hónapja állt már egy helyben. Valami csíkot is húz, az lehet, hogy váltóból jön.
    Egyébként a vezetése jó, fék jó. A karosszéria oldalt hátul rohad, lehet, hogy cserélni is kellene. A gumik meg szélen, féloldalasan kopottak.
    Tehát: friss műszaki ellenére aksi, motorolaj/tömítés, váltó, kaszni, futómű állítás. Mondom, őszinte az autó, mindent megmutatott magából. Ennyit tuti nem ér, egyenesen a szerelőhöz kellene hajtani vele.

    2. Corsika 99-ből.
    Eskü macerás vezetni. :F ott égtem, mint a rongy, hogy alig bírok elindulni. Nagy gázt kért, a kuplungot alig érzem, a fék meg szinte vicc. Persze az ember váltig állította, hogy minden ok. :)) Ajtó színe elüt.
    De amúgy szépen megy. megáll, nem csöpög, nem nyikorog. Mondjuk a motor ráz, mint az állat, eskü Ibizát simább ügy volt vezetni.
    Viszont egy csomó számunkra felesleges extra van benne, ami megdobja az árát. (plusz amíg a tulajjal kocsikáztam, egy ott dolgozó ember megsúgta az asszonynak, hogy ezt ne vegyük meg. Most ehhez szóljatok. :DDD )
    Hiába szép, ez nem lesz a mi autónk. :N

    Ibiza talán, ha sokat tudunk alkudni és bevállaljuk a bütykölést. :U

    [ Szerkesztve ]

    Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Új hozzászólás Aktív témák