Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TaaT

    veterán

    A HASZNÁLT AUTÓ HIRDETÉSEKBEN TALÁLHATÓ VARÁZSIGÉK VALÓDI JELENTÉSE.

    Íme néhány, magyarázattal együtt:

    Szép esztétikai állapotban - Haverral újrafényeztük a törés után, belső kövéren lefújva szilikonnal, nem lehet észrevenni semmit.

    Szalonállapot - L. fent + ki is van porszívózva.

    Jó műszaki állapotban - Remélem, hogy az alatt a tíz perc alatt, amíg kipróbálod, nem fog csöpögni a hűtő, és nem hallod meg a szelepek vidám csilingelését.

    Törésmentes - Tegnap óta nem volt törve, a többi meg ki van lakatolva, az olyan, mintha nem is lenne, nem?

    Kis sérüléssel - Te úgyis csak azt a horpadást veszed észre. Azt, hogy a dugattyú belevert a szelepekbe, három éve nem volt olaj cserélve, elég megtudnod, ha kifizetted.

    Friss műszakival - Rohadt vizsgáztató, volt pofája egy tízest elkérni, hogy átengedjen, csak azért mert nem fog a fék? Úgyis bedöglött az olajpumpa, besül a motor, azt lesz itt olyan motorfék, hogy győzzél kapaszkodni.

    Igényes zene - Aranyozottak a kábelcsatlakozók. (Kb. 30 Ft-tal került így többe darabja, de te hidd csak azt, hogy ez valami menő dolog.)

    Komoly zene - Komoly büntetésre számíthatsz, ha kiderül, hogy honnan származik a cucc.

    Nagy zene - L. fent + prosztó vagyok, és nem tudok magyarul.

    Momo kormány - Dadogós tulaj: mo-mo-most akkor me-me-megveszed, vagy ne-ne-nem?

    Fullos (átlag autó) - Elektromos ablakemelő (haver által beszerelve, Cora, 12 eFt), ködfényszóró (Auchan, 3 eFt), mahagóni sebváltógomb (Józsefvárosi piac, 500 Ft), fagolyós ülésbetét (nagypapi Daciájábol elcsórva), "kukac ragja a karosszériát" matrica.

    Fullos BMW - M jel hátul (Sajnos a gyári 316-os felirat is fent maradt, mert nem bírtam lefeszegetni). M-es futómű assembled in "M"alaysia.

    Fullos Lada - Szőrös kormány, szőrös ülés, 3 méteres antenna, MaruzsiTeam matrica (plusz 5 mentális lóerő), 2 db 50 kilós cementes zsák a csomagtartóban (avagy ültetés), kályhacső méretű kipufogó (leszakadva), fekete, radiátor-szerű valami a hátsó ablakon (a fényt nem fogja el, de legalább nem látni ki hatra), aprópénztartó, 173 darab Wunderbaum a visszapillantón.

    Fullos (Kispolszki) - O'Neill matrica a szélvédőn, felni kályhaezüsttel lefújva, Sokol rádió.

    Fullos (Suzuki) - Sportgyertya, sportlégszűrő, sportkormány, sportülés, sportdob, sport-gyújtókábel, és mindehhez papír az X.Y. tuningcégtől, hogy a gyári 68 LE-ről 68,739 LE-re növekedett a teljesítmény (igaz, ketten fújtak hátulról a mérésnél).

    Fullos, kivéve... (hosszú felsorolás) - Full fapad

    Sibeda - Gőzöm sincs, mit jelent, de havercsótány aszonta, írjam bele, mer' mindenki beírja. Meg dögösen is hangzik. Német tanár aszonta az iskolában (néha bejártam), hogy az valami Schiebedach, vagy mi a túró, de hát mit ért az hozzá, nekije Trabantja van.

    Ültetve - Janival lefűrészeltünk vagy tíz centit a rugókból, most úgy pattog a verda a kockakövön, mint a nikkelbolha. Igaz, hogy a féktávolság a háromszorosára nőtt, de faszányosan néz ki.

    Full optikai tuning - Bazi nagy szárny, koromfekete ablakok (nem látni ki semmit), földig érő spoilerek (Bp-en lehetetlen parkolni vele), 16 ködlámpa, Remus, Magnum, Kenwood matricák ízlésesen elhelyezve a karosszéria különböző pontjain, gyárinál 2 mérettel szélesebb (olcsó) alufelni, "peres" gumi, hátsó fékdob pirosra fújva (márka: Bremboicus Hungaricus), és általában 1.0-s motor aszfaltszaggató teljesítménye tartozik hozzá. Komolyabbak (1.2-es) elérik a hihetetlen 60 lóerőt is.

    Xenon - 2 eFt-os "Xenon" feliratú izzok az Auchanbol. Ettől az autó borzalmas kékes-sárgásan világít.

    Garázsban tartott - Fél órát, amikor múltkor lecseréltem az olajat.
    (Tescoban kaptam occsóér').

    Női tulajdonostól: 1. Az asszony nevére kellett venni, mert engem köröznek 8 európai országban vagy 2. Apuci megvette szőke kislányának a citromsárga Ford Ka-t, de megunta, hogy minden második parkolásnál meghúzza, úgyhogy most eladja.

    Garantáltan X. tulajdonostól - Legalább is ennyi volt neki, mióta megvan a lopott forgalmi. Előtte 14-en voltak.

    Garantáltan XXXXX kilométerrel - Garantálom hogy most ennyi van az órában mert tegnap vagy fel órán keresztül tekertem vissza egy fúrógéppel.

    Családi okok miatt eladó - A rendőrség kezd érdeklődni a családom iránt, hogy miért van 12 autónk.

    Egyedi megjelenés - Mindenki rajtad fog röhögni.

    És végül:

    Alkalmi vétel - Meg sokáig emlékezni fogsz az alkalomra, amikor megvetted ezt a roncshalmazt, ahelyett, hogy vettél volna egy rendes autót.

    dJ Peer: hiszed vagy sem az enyémet ugyanígy húzta meg az előző gazdája :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Give them hell Ukraine!

Új hozzászólás Aktív témák