Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz IMIIKE1998 #189906 üzenetére

    Szerintem F Astra. Jellemző rá, hogy annyi van a piacon belőle, hogy két kilóért nem kellett senkinek a 2001-es évjáratú szinte teljesen rozsdamentes légzsákos classic-om. A régi swiftnél biztonságosabb de azért nem szívesen próbálnám ki, hogy mennyivel. Öreg autó ez is. Egyszerű az egész mint a faék tekerős ablak zéró elektronika így nyilván elektromos nyűgjei sincsenek, futóműve remekül tűri az alföldi kátyús fos utakat, alkatrészárai régi swift árszinten mozognak és bontóban is van hozzá minden ami csak kell. A rozsdára kell odafigyelni mert a lakatos a fényező drága de bármi más probléma van vele minden gombokért megvehető bele. 1.4 8v 60ló ezért a kötelezője is marha olcsó. Igazi buszpótló esőkabát.

    szerk: Ha valaki nagyon ki akarja maxolni a spórolást rakathat bele lpg-t. Mivel ez még központi befecskendezős motor bruttó 150k-ért átalakítják munkadíjjal pótkerék tartállyal együtt. Onnantól tényleg aprópénzből el lehet vele gurulni.

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák