Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman961
csendes tag
Nem feltétlen értem, miért negatívum, hogy nincs a kijelző alatt az ujjlenyomat olvasó... Értem én, hogy prémium, meg nagyon fancy, de többször megbízhatatlan és instabil mint gyors és robosztus... Jól van az ott oldalt, legalább működik normálisan, és a hátulját így sem rondítja
-
Graphics
Jómunkásember
Ez a Mi 11 Lite 5G nekem szimpatikus, főleg ezzel az elég erős Snapdragon 780-assal.
Aksiban lehetne picivel combosabb, de szerintem ez az a szint, ami kellően gyors működést eredményez.
Kiemelten jobbnak tartom az oldalsó ujjlenyomat olvasót, jó látni, hogy ebbe az irányba mozdult.
Én a kijelző alattit kicsit bénának találtam, nem volt mindig pontos, igazából már az X3-asomon is villámgyors az oldalsó megoldás.
Nehéz döntés mire cseréljem, mert az F3 felé húzok még nagyon.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
PowerBuldog
veterán
Páromnak vettünk 2 napja egy Lite 4G-t. Tökéletesen elég neki a hardver, még ezt se igazán használja ki. Az 5G csak pénzkidobás lett volna. Poco X3 neki pl nem is volt játékos, mert nem tetszik neki, nagyobb és nehezebb is. Hiába olcsóbb.
A kijelzője tényleg szuper, még a Mi 10-em mellett is megállja a helyét, és ugyan úgy 90hz-es.
Az ujjlenyomat olcasó meg teljesen jó helyen van az oldalán. A dolgát teszi és piszok gyors.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
cinemazealot
addikt
Ha egy telefonnak az a neve, hogy "Xiaomi Mi 11 Lite 4G", ráadásul van 5G-s testvére is, amiről pont két bekezdéssel lejjebb írok összegzést, akkor miért negatívum, ha hiányzik belőle az 5G? Ez kb. olyan, mint ha Volkswagen UP tesztjében azt írnám, hogy "kár, hogy nem elektromos"...
-
MODERÁTOR
válasz cinemazealot #5 üzenetére
Szerintem az a megoldás, hogy van a gyártónak ebben az árkategóriában 5G-képes telója.
Xiaomi 13T
-
őstag
Az 5G-s modell OIS-szel tökéletes mobil lett volna a középkategóriában. Így az A52 továbbra is a választás, ha a kamera a prioritás. A két készüléket kellett volna összegyúrni, akkor nem maradt volna hiányérzet egyik esetében sem.
-
Ossis
csendes tag
Hát ez a mattabb, fekete kivitel nekem nagyon tetszik. Ha nem lógna ki a kamera, akkor kb (számomra) a tökéletes küllem lenne.
Asus Zenpad Z300M, Xiaomi Redmi Note 10S, Xiaomi Mi Band 6,, Lenovo Legion Y540
-
Gerasz
aktív tag
válasz cinemazealot #5 üzenetére
Vagy olyan, mintha a nem létező "Mercedes S no seats" esetében fájlalnák, hogy egy 40 milliós autóban hokedlin kell ülni.
-
SkyLine3000
addikt
Ha van két féle verzió, az egyik 4G a másik meg 5G, akkor a 4G-nek miért róható fel negatívumként, hogy hiányzik belőle az 5G? Ott az 5G-s! Ha a 4G-s is 5G-s lenne, akkor nem lenne szükség az 5G-sre.
-
manokaki
addikt
1 hete használom a 4G-t Oneplus 8 után , nem sirom vissza a Oneplus-t , semmi téren sem !!
Attila
-
MODERÁTOR
-
rigoberto
őstag
Az oldalon lévő ujjlenyomat olvasó csak útban van, nem jó megoldás.Tapasztalat.
-
bollokcs80
Korrektor
A Mi Lite-ok már több éve elég jó ajánlatok, mondjuk a 9-nél még belefért a telefotó kamera is, de amúgy nagyon kiegyensúlyozott mindkettő. Az durva, hogy az 5G-s változat teljesítményben ott van a 1,5 éves S885+-os telóm közelében.
B.Cs.
-
charg
tag
DC dimming-ot ez tudja?
-
embe
nagyúr
válasz bollokcs80 #14 üzenetére
Az F3 a Snapi 870-el még egy kicsit lehet erősebb is.
Na van itt nyüzsgés ebben az ársávban kérem szépen.Nagyon jó ez az oldalán lévő ujjnyomatolvasó. Nekem tetszik.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Richie86
senior tag
Ez meglepően jó cucc lett. Egyre jobbak ezek a Lite verziók a Xiaominál. Az 5G-s verzió tetszetős.
-
novinyul
veterán
válasz bigmasterg #24 üzenetére
A méret miatt a 11 Lite nagyon jó választás, MI10T után kézbe veszed és keresed az akkumulátort benne
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
veterán
Jó lett az Lite 5g, de még mindig nem vennék olyan telefont, aminek a nevében Lite jelölés van.
-
jUUh
addikt
Nagyon jó cucc, szívesen használnám. F3 tesztet hányan kérdezték már, h várható-e? (Beállok a sorba, mikó' lesz?)
Samsung Galaxy S23+
-
vieri2000
tag
Nekem tetszik, de miért nincs ebben is rádióóóóóóó... Most akkor ez vagy a Samsung A52 5G?
-
bostone
addikt
Tejóég!
Minden nap egy új csoda érkezik keletről.
Hogyan döntse el egy átlagpolgár melyik a számára megfelelő választás?Ez a dömping inkább zavaró, bár érteni vélem az üzletpolitikát, egy kissé mégis olyan érzés, mintha meg sem száradt volna még a képen a festék.
-
ricsmoka
tag
Ez az 5g-s kiadás elég jól hangzik!
-
janeszgol
félisten
Tetszetős telefonok. Okosan lettek összerakva. Jól megírt cikk, jó konklúziókkal.
A Samsungnál a szoftverfrissítés billentené a mérleg nyelvét hozzá. Az IP védelem és az OIS nem.
Fel van adva a lecke a telefont most vásárlóknak. -
Algieba
őstag
Nem érzem a késztetést, hogy bármelyikre lecseréljem a Mi9 Litét, amiben van kijelzős ujjlenyomatolvasó, jack, FM rádió, és szép üvegháza van.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Mcleod
tag
Vajon szolgáltatói kínálatba bekerülnek majd?
Csak egy maradhat!!
-
ricsmoka
tag
Nekem Mi9T Pro van de ahigy elnézem az 5g kiadás gyorsabb. Ja meg ami nálam nem utolsó, hogy könnyebb.
-
Trionin
tag
Egyszerűen nemtudok dönteni a 4g variáns és a redmi note 10pro között... Játékra soha nem lenne használva, csak szimpla átlag felhasználás, net, böngészés, youtube, fb, hívás stb.. Lényeg, hogy gördülékenyen fusson a rendszer, ne akadjon ne laggoljon netezés közbe a chrome meg azon belüli lapváltások (mint a mostani Mi A2 Lite-on) stb, de ezaz elvárás miatt meg félő, hogy másfél - 2 év múlva mire lesz elég a 732g lapka, vagy hogy fogják (direkt) optimalizálni? 5g variáns a jobb procival meg már kicsit túl sok árban... Valami ötlet?? Köszi
Nem =)
-
RoBos
senior tag
Ha nem kell az amoled, akkor ott a Mi 10T Lite 5G SD750G-vel, vagy a Poco X3 Pro SD860-nal
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Esetleg járt valaki mostanában arra, kirakva a Lurdyban ki van az 5g verzió? Erősen szemezek ezzel a telóval és szeretném élőben megnézni... bár én beleszerettem a sárga színű variánsba, ott meg csak fekete van
-
janeszgol
félisten
Ilyen kriterium mellett szerintem ket dolgot donts el. IPS vagy Amoled legyen a kijelzo (ezt fogod nezni), illetve mennyi fer bele arban kenyelmesen.
Ezek az SoC kb egykoruak, hasonlo tudassal (kodek, AI, kepfeldolgozas). Ha jatekra nem kell, akkor mindegy. A szoftver folytonossaga nem ezen a teljesitmeny kulonbsegen fog mulni. (Amugy is barmikor megfektetheto a hardver a szoftverrel.)
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz janeszgol #47 üzenetére
Sziasztok!
Kb másfél hete használom a típust, de a mostani "felteglakhoz" képest bravúros súly, nem beszélve a vastagsagaról-elkepesztő hohy mit hozott össze a Xiaomi.
Nem tudok hibát mondani a típusról, mert szerintem nincs-bar az always kijelzes nem minden esetben működik -
manokaki
addikt
nekem 2 hete van meg lassan és hasonlo a véleményem !
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest