Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    bennem is érik a gondolat, hogy le kellene cserélni a jelenlegi 12 éves kia pro ceed-emet, mert már kissé szervizigényes, 3-ajtós, nem biztos, hogy elindulnék vele hosszabb utakra. most idő bőségében van kapacitás keresgélni, olvasgatni, aztán remélhetőleg nyáron nézelődni is.
    még nem döntöttem el, hogy használt vagy új, valószínűleg inkább előbbi (2015-2016 körüli évjárat), és kéne néhány ötlet, hogy milyen típusokat érdemes egyáltalán megnézni. amit mindenképp jó követelmény, az a kombi, mindegy, hogy dízeles, vagy benzines, talán inkább utóbbi, és esetleg hibrid is szóba jöhet. árban olyan 3-5 millió között gondolkodom.

    amiket én nézegettem: kia ceed sw, astra, tegnap szöget ütött a fejembe a volvo v60-ez nyilván már az 5 milliós sáv környékén mozog, toyota auris. ezek mellé várnék még 1-2 típust ötletet, ami estleg nem jutott eszembe, jelenleg a volvo eléggé tetszik, nem tudom ki lehet-e ebből fogni egy zöld rendszámosat ebből a keretből, ennek még utána kell járnom :)

    felhasználás: naponta munkába kb 2x4 km, ez nem minden esetben, amúgy pedig vidéki utak, nyaralások a környező országokban, lejárkálni horvátországba, stb.

    köszi előre is az ötleteket :R

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák