Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    válasz Tin #182806 üzenetére

    A helyzet ugye nálunk az, hogy van az Accord sedan, amit én használok minden nap munkába járásra és van asszonypajti C corsája, ami ugrálós autó, nem megy bele évi 5.000km (boltjárat, hétvégente nagyszülők, gyerekdoki stb.)

    Az Accordot ha lecserélem teszem azt egy CRV-re, akkor az a Bp.-i dugózós körülmények között meg fog enni 13-14L benzint, cserébe nem is fog menni. Évi 12-15e km-el számolva ~200.000Ft-al lenne több a benzin, ami nem a világvége amúgy, nem emiatt nem akarok magamnak CRV-t. Sokkal inkább azért mert lomhább, kevésbé sportos a futómű, kevésbé tetszik a forma, nem férek le normálisan a garázsba.

    Ha a Corsát cserélném le egy CRV-re, akkor ahhoz hitel kéne, amit nem akarok, illetve az Accord mellé fenntartásban már soknak érezném minden téren (gumi, alkatrész, tankolás a legkisebb gond arra az évi 5k km-re).

    Valószínűleg fenn tudnám tartani egyszerre az Accordot és a CRV-t, csak nem akarom hogy az autók ekkora összeget emésszenek fel a családi kasszából. Van egy olyan dilim, hogy mindig próbálom a legjobb és nem a legolcsóbb megoldást választani, ami az autóim karbantartását illeti.

Új hozzászólás Aktív témák